Publicat: 19 Noiembrie, 2012 - 14:26
Share
Năvodărenii au ieşit Duminică în stradă să-l susţină pe primar

Sute de năvodăreni au participat, ieri, în centrul oraşului Năvodari, la un miting pentru susţinerea primarului Nicolae Matei, care a fost arestat pentru fapte de corupţie. La acţiune au mai luat parte şi ministrul Culturii, Puiu Haşotti, deputatul PNL Gheorghe Dragomir, candidat pentru un nou mandat în Colegiul 1, deputatul Mihai Lupu, funcţionari publici, aleşi locali, profesori, toţi îndemnându-i pe oameni să fie alături de edil.

Ministrul liberal al Culturii, Puiu Hașotti, a aplicat modelul implementat de PSD în cazurile Bivolaru și Nicolăescu şi s-a aflat în capul listei la un miting pentru susținerea primarului PSD din Năvodari, Nicolae Matei, arestat pentru fapte de corupție.

„Nicolae Matei nu a omorât pe nimeni, nu a tâlhărit pe nimeni, nu a făcut niciun fel de delict care să necesite judecarea lui în stare de arest, arestarea lui pentru o perioadă lungă, el trebuie cercetat în libertate. Nu este un amestec în treburile justiției, justiția poate să decidă ca Nicolae Matei să aibă interdicția de a părăsi țara, dar trebuie să fie liber aici cu voi, asta este chestiunea și acest lucru am venit să vi-l spun", a declarat Hașotti.

Reprezentanții PSD Năvodari au anunțat că au început o campanie de strângere de semnături pentru cercetarea în libertate a primarului orașului, Nicolae Matei.