Publicat: 8 Iulie, 2014 - 20:39
Share

Conducerea MediaPro a formulat un punct de vedere referitor la perchezițiile care au avut loc la clădirile Mediapro din Bucureşti şi Ilfov:

Către toţi cei interesaţi
De la: Studiourile MediaPro

“In contextul percheziţiilor recente, le oferim autorităţilor întregul nostru sprijin şi cooperarea noastră pe durata acestui demers. Aşa cum am demonstrat şi în aprilie, suntem preocupaţi să respectam legislaţia în vigoare şi să promovam cele mai bune practici, astfel că suntem transparenţi şi deschişi în faţa procedurilor autorităţilor.”

Poliţiştii bucureşteni au efectuat 26 de percheziţii la clădirile Mediapro din Bucureşti şi Ilfov. Instituţia este suspectată de evaziune fiscală şi spălare de bani. În dosar, prejudiciul se ridică la 1,5 milioane de euro.

Aceste precheziții vizează firme deținute de Adrian Sârbu.

66 de firme sunt acuzate că au cumpărat servicii fictive în voalore de 10 mii de euro de la firme fantomă. Procurorii spun că este vorba de un prejudiciu de 1,5 milioane de euro.

În urmă cu două luni au avut loc alte descinderi la studoiurile Media Pro din Buftea, dar şi la sediul Pro TV pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. În acest dosar a fost chemat şi Adrian Sârbu să dea declaraţii. Nimeni nu a fost reţinut şi arestat până acum în acest caz.