31 ianuarie 2023

Putin pregătește Rusia pentru un război pe termen lung, susțin informațiile militare ucrainene

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Potrivit observațiilor serviciilor de informații militare din Ucraina, GUR, „țara teroristă, Federația Rusă, se pregătește pentru un război pe termen lung”. „Măsurile luate de dictatorul rus Vladimir Putin pentru reorganizarea economiei și a complexului militar-industrial al Federației Ruse mărturisesc pregătirea tranziției Rusiei la legea marțială”, a informat pe 14 ianuarie sursa citată pentru acest material, Direcția Principală de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei .

„Au ca scop consolidarea potențialului forțelor armate ale Federației Ruse și crearea condițiilor pentru desfășurarea operațiunilor care au fost planificate chiar la începutul războiului, dar au fost implementate fără succes de forțele de ocupație ruse”, se arată în mesaj.

„Eforturile Kremlinului de a mobiliza toate resursele militare pentru continuarea războiului din Ucraina și recenta numire a șefului Marelui Stat Major rus, Valery Gerasimov, ca noul comandant al forțelor de ocupație mărturisesc nu numai eșecurile militare ale Federației Ruse, dar și la pregătirea pentru continuarea unui război de amploare, pe termen lung”, mai susține sursa citată.

Ciprian Pop
Sursa foto: wikipedia