Publicat: 23 Martie, 2014 - 15:42
Share
Reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET) au anunţat că vor reduce şi chiar vor opri căldura pe timpul zilei odată cu creşterea temperaturilor în Capitală. Pe de altă parte, pe timpul nopţii vor oferi căldură în funcţie de temperatura exterioară.
 
„Având în vedere creşterea semnificativă a temperaturilor exterioare şi ţinând cont de prognoza meteo pentru perioada următoare, în care noaptea temperatura exterioară se menţine la valori de 2-8 grade Celsius, RADET Bucureşti va continua furnizarea agentului termic pentru încălzire către toţi clienţii săi pe timpul zilei la parametrii scăzuţi, până la oprirea totală“, se arată într-un comunicat de presă.
 
De asemenea, reprezentanţii regiei spun că pe timpul nopţii, agentul termic se va livra conform cu temperatura exterioară şi diagrama de reglaj.
 
Asociaţiile de proprietari cât şi ceilalţi clienţi RADET care nu mai vor să primească căldură pot solicita acest lucru în scris, cu ajutorul unei cereri de sistare a încălzirii.