Publicat: 27 August, 2015 - 15:17

Corul Armatei Roşii, sub conducerea generalului Viktor Eliseev, va putea fi admirat pe 21 Septembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar la Sala Palatului din Capitală - pe 22 şi 23 Septembrie în cel mai frumos spectacol de muzică şi dans din lume, publicul spectator urmând a beneficia de numeroase surprize muzicale, precum participarea invitatului special al serii, baritonul Florin Estefan, şi a lui Radu Captari.

Cunoscut pentru spectacolele sale vibrante, pentru trăirea autentică şi seducătoare a folclorului şi cântecelor tradiţionale ruseşti, muzicianul Radu Captari va fi, cu siguranţă, una dintre prezenţele deosebit de plăcute spectatorilor ce vor savura acest spectacol complet.

”Consider că sunt român 100%, cu suflet rusesc. Îi admir pe ruşi pentru că nu-şi uită niciodată cultura, indiferent de orânduire. Sunt onorat să fiu parte din acest eveniment cultural unic, susţinut de cel mai renumit cor din lume. În acelaşi timp, sunt extrem de bucuros că voi avea oportunitatea să mă reîntâlnesc cu iubitorii de cultură din România,” a declarat Radu Captari.

Pe lângă coregrafia corpului de balet şi a costumelor multicolore fascinante, Corul Armatei Roşii îi va cuceri pe spectatori cu interpretări remarcabile. Adevarate capodopere din muzica traditionala rusa, muzica clasica si moderna sunt cateva dintre ingredientele ce reprezinta garantia unui show de neuitat.

Mult-aşteptatul Cor al Armatei Roşii îşi are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piaţa Roşie, la câteva sute de metri de Teatrul Balşoi si de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Rosii sustine anual peste 250 de spectacole. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 si a sustinut show-uri in peste 50 de tari alaturi de Corul Armatei Rosii (care este marca inregistrata in 32 de tari).

In general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii calatoreste cu o suta de artisti. The Red Army Choir a luat fiinta in 1939 si a fost ridicat la rang de Academie. Ansamblul are in total 350 de membri, printre care se numara solisti, dansatori, muzicieni, coregrafi si dirijori.

Cu cel mai recent turneu din Franta, Generalul Viktor Eliseev si trupa sa au incantat peste 100.000 de spectatori, in special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.

Spectatorii interesati isi pot procura biletele in continuare prin intermediul platformei online ticketnet.ro , agenţia oficiala de ticketing a concertului, la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, de la agentia Teatrului National Cluj, reteaua magazinelor Diverta, precum si online, de pe ticketnet.ro, myticket.ro, bilet.ro, vreaubilet.ro si biletmaster.ro .

Biletele pentru spectacolul Corului Armatei Rosii de la Sala Polivalenta din Cluj–Napoca pot fi achizitionate la urmatoarele preturi: VIP - 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV - 65 lei si cat.V – 45 lei.