Publicat: 8 Aprilie, 2015 - 13:05

Radu Mazăre, primarul suspendat al Constanţei, a fost vizitat în arestul Poliţiei Capitalei de fiul lui. Răducu Mazăre a spus, la intrarea în arestul central, că i-a adus tatălui său produse de Paşte, haine şi cărţi. 

Întrebat care este starea de spirit a primarului, Răducu Mazăre a spus că tatăl lui "se simte bine" şi că are speranţe să iasă din arest.  "Să vedem ce o fi. Suntem bărbaţi, acum n-avem ce să facem", a completat Răducu Mazăre.

La plecare, Răducu Mazăre a spus că tatăl său se înţelege bine cu colegii de celulă. De asemenea, Mazăre a transmis că "înţelege că oamenii slabi fac denunţuri, că fac tot ce le cer procurorii".

Radu Mazăre a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. După emiterea mandatului de arestare, Mazăre a fost suspendat din funcţia de primar al Constanţei.

Săptămâna trecută, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost trimis în judecată de DNA Constanţa în dosarul în care este cercetat pentru vânzarea unor terenuri din Mamaia la preţuri subevaluate, procurorii stabilind că în acest caz bugetul Primăriei Constanţa a fost prejudiciat cu peste patru milioane de euro.