Publicat: 23 Aprilie, 2012 - 10:17
Share

Raiffeisen Bank a lansat astăzi, în premieră în România, facilitatea de retragere de numerar de la EPOS-urile băncii instalate la comercianţi. Astfel, clienţii care îşi plătesc cu cardul cumpărăturile realizate la comercianţi pot cere la casă retragerea unei sume de până la 150 de RON din cont, fără nici un comision. Această sumă va apărea pe bonul de casă, alături de cumpărături. 

Intitulat „cash back”, serviciul este disponibil in acest moment pe terminalele EPOS Raiffeisen Bank instalate in 18 magazine* Angst si Carrefour Express – Angst din Bucuresti, Buftea si Otopeni si este valabil pentru toate cardurile Raiffeisen Bank, fie ele de debit sau de credit, destinate persoanelor fizice.

 „An de an platile prin card la comercianti cresc datorita campaniilor noastre de promovare si investitiilor constante facute in servicii noi, moderne care sa permita economia de timp si o interactiune simplificata a clientului cu banca. Credem ca noua facilitate de „cash back” va fi foarte apreciata de detinatorii de carduri si implicit de comerciantii care isi doresc sa ofere servicii suplimentare clientilor lor”, a spus Mihai Negulescu, director Acceptare Carduri si e-Commerce la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este unul dintre principalii emitenti de carduri din Romania cu aproximativ 1,7 milioane de carduri active in portofoliu, dintre care peste 350.000 sunt carduri de credit. Reteaua de EPOS-uri a bancii a depasit 10.000 de unitati, instalate la comerciantii din intreaga tara.

„Am inceput prin implementarea serviciului cash-back la Angst, unul dintre cei mai vechi clienti ai serviciilor noastre de acceptare de carduri, dar intentionam sa extindem aceasta facilitate si catre o serie de alti comercianti interesati”, a continuat Mihai Negulescu.

 Raiffeisen Bank are o retea de 543 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

*Magazinele care ofera serviciul Cash Back: Academiei, Amzei, Basarabia, Brezoianu, Buftea, Ceasornicului, Chibrit, Domenii, Elisabeta, Gara de Nord, Lacul Tei, Moghioros, Obor, Otopeni, Pantelimon, Perla, Progresului si Titulescu.