28 noiembrie 2021

Raisa ENACHI: Vaccinarea este o opţiune!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

„Atât ştiu ei (fiindcă au cumpărat 120 milioane de vaccinuri): Trebuie folosite! Zero transparenţă la achiziţionare.

Care sunt argumentele medicilor pentru injectarea cu un ser bazat pe tehnologia ARN mesager? Chiar este necesar să se vaccineze copiii? Acestea sunt întrebări medicale, iar autorităţile trebuie să răspundă într-un mod foarte transparent şi bazat pe dovezi ştiinţifice, dar cu toate acestea încearcă să forţeze juridic să se adopte o lege în Parlament”, ne menţionează doamna deputat Raisa Enachi.

Însă rămân întrebări fără răspuns: cum se comportă vaccinurile la persoanele care prezintă risc mare de boală severă, dacă vaccinurile previn sau vor întârzia transmiterea bolii şi cât va dura imunitatea?

Dacă o vaccinare este eficientă, aşa cum se spune, cum este posibil ca o persoană vaccinată să se îmbolnăvească sau să îi infecteze şi pe alţii?

Autorităţile nu mai prezintă încredere. De doi ani de zile, statul român s-a poziţionat în contradicţie cu nevoile reale ale cetăţenilor, impunând restricţii! Îngrădind drepturi şi libertăţi fundamentale!

Doamna deputat susţine că atunci când spitalele şi secţiile de terapie intensivă nu au paturi disponibile, iar medicii sunt puşi în situaţia de a alege pe cine să trateze mai întâi sau pe cine să lase la mâna sorţii, situaţia este, fără îndoială, gravă! Aceasta este o lecţie de viaţă din care trebuie să învăţăm şi să nu renunţăm prea uşor la drepturile şi libertăţile fundamentale, indiferent de justificările oferite.

Deputat A.U.R. Vaslui
Raisa ENACHI