8 decembrie 2021

Ramona Ioana Bruynseels: Domnule primar, v-ar plăcea să vă încălziţi cu sticle cu apă caldă?

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ramona Ioana Bruynseels, mesaj pentru primarul Nicuşor Dan: Domnule primar, v-ar plăcea să vă încălziţi cu sticle cu apă caldă? Dacă nu interveniţi, ieşim în stradă!

Ramona Ioana Bruynseels, vicepreşedinte al PPU (social-liberal) şi preşedinte interimar al Filialei Municipiului Bucureşti, i-a adresat o scrisoare deschisă primarului general Nicuşor Dan, în care i-a solicitat să intervină de urgenţă în cazul celor 90 de familii abandonate fără curent şi încălzire, într-un bloc din Bucureşti. Din cauza întârzierii aprobării Primăriei Generale, blocul în care aceştia trăiesc nu poate fi conectat la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

În perioada de pandemie şi şcoală online, vârstnicii din bloc cu probleme de sănătate nu pot folosi aparatele de care depind, copiii îşi încarcă tabletele la magazinele din zonă, iar familii tinere cu bebeluşi se mută în chirie sau la prieteni pentru a nu se îmbolnăvi.

Ţinând cont de cele de mai sus, liderul umanist a transmis de urgenţă scrisori atât pe cale oficiala cât şi pe paginile de social media ale primarului general şi ale prefectului Georgiana – Alexandra Văcaru, solicintându-le să intervină în acest caz.

„Dumneavoastră sau copiilor dumneavoastră, v-ar plăcea să vă încălziţi apă, apoi să o puneţi în sticle şi să vă încălziţi cu sticlele în pat? Dacă nu interveniţi, ieşim în stradă!”, a avertizat liderul umanist.

Comunicat de presă – Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)