Publicat: 14 Februarie, 2018 - 19:16

Potrivit legii, Adunările generale ale judecătorilor dezbat activitatea anuală desfăşurată de instanţe. În acest sens, marţi, 13 februarie 2018, la Curtea de Apel Galaţi, s-a întrunit Adunarea generală a judecătorilor acestei instanţe, ocazie cu care a fost prezentat Raportul de activitate al Curţii de Apel Galaţi în cursul anului 2017.

La întâlnirea de bilanţ au participat 5 membri ai Consiliului Superior al Magistraturii: doamnele judecător Lia Savonea, Andrea - Annamaria Chiș şi Nicoleta - Margareta Ţînţ, domnul judecător Bogdan - Mihai Mateescu şi domnul Teodor - Victor Alistar – reprezentant din partea societăţii civile în Consiliul Superior al Magistraturii.
Prezentarea raportului de bilanţ a fost realizată de domnul judecător Cosmin – Răzvan Mihăilă, preşedintele Curţii de Apel Galaţi. Au fost prezenţi la şedinţă judecătorii instanţei, preşedinţii instanţelor din circumscripţia Curţii de Apel Galaţi, precum şi oficialităţi ale mun. Galaţi, jud. Galaţi şi jud. Vrancea.
Activitatea Curţii în anul 2017 a fost apreciată de membrii Consiliului Superior al Magistraturii, care au remarcat faptul că instanţa se află pe primul loc între curţile de apel în clasamentul operativităţii şi că aceasta are indicatori maximi de eficienţă, în condiţiile în care, în anul 2017, s-a confruntat cu o criză deosebită de personal, lipsind 9 judecători (o cincime din schemă) din activitate.
Raportul de bilanţ este disponibil, spre consultare, pe portalul instanţelor de judecată la secţiunea „Instanţa în cifre – Rapoarte şi studii”

Tag-uri Nume: