28 noiembrie 2021

Recital de pian GIANFRANCO PAPPALARDO FIUMARA

Ateneul Roman
Distribuie pe rețelele tale sociale:

GIANFRANCO PAPPALARDO FIUMARA este un pianist italian, născut în Catania/Sicilia şi format la conservatorul din Milano. Astăzi, artistul este director artistic al The Etna In Scena din Zafferana Etnea, al Atelierului Internaţional de Muzică din Catania, al Universităţii din Enna Kore şi profesor la Conservatorul din Palermo. Pianistul a susţinut peste 1000 de concerte în Asia, America şi Europa, pe scene muzicale importante. Dintre înregistrările sale discografice se remarcă un dublu CD cu Variaţiunile Goldberg de Bach, realizat pentru CLASSIC VOICE şi reeditat de DECCA în 2017.

GIANFRANCO PAPPALARDO FIUMARA se prezintă în faţa publicului românesc miercuri, 24 noiembrie, la ora 19, în Sala mare a Ateneului Român, cu un program alcătuit din lucrări de Mozart, Bach, Thalberg, Bellini.

Miercuri, 24 noiembrie, ora 19, Ateneul Român

Recital de pian

GIANFRANCO PAPPALARDO FIUMARA

Program

Wolfgang Amadeus Mozart – Fantezia în re minor, KV 397
Ludwig van Beethoven – Sonata în fa major, op. 10, nr. 2
Sigismond Thalberg – Fantezia pe o tema din Puritanii de Bellini
Vincenzo Bellini – Capriccio
Franz Liszt – Legenda Sf. Francisc din Paola păşind pe valuri
Ludwig van Beethoven – Sonata în do diez minor, op. 27, nr. 2

Biletele se pot procura:

– De la poarta din Strada Benjamin Franklin 1-3 a Ateneului Român (numai cu o oră înainte de începerea concertului !!)

Program: Marţi – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar. Telefon: 021.315.68.75

– Online, accesând site-ul www.fge.org.ro – secţiunea „Calendar”.Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condiţiile prevăzute de lege.

Accesul în sala Ateneului Român este permis „cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi este asigurată purtarea măştii de protecţie”.Verificarea acestor condiţii se va face înainte de accesul în incinta Ateneului Român.