28 noiembrie 2021

Recitalul cameral „Clasic V.I.P”

Ateneul Roman
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Recitalul cameral „Clasic V.I.P”, din 28 noiembrie, ora 19.00, de la Ateneul Român, reuneşte două nume consacrate ale vieţii muzicale din România: flautistul Ion Bogdan Ştefănescu, solist al Filarmonicii „George Enescu” din Bucureşti şi cvartetul Ad libitum, formaţie solistă a Filarmonicii „Moldova” din Iaşi, reprezentată de Şerban Mereuţă – vioară, Bogdan Bişoc – violă şi Filip Papa – violoncel. Programul propune unele dintre cele mai însemnate lucrări care aparţin celor trei corifei ai curentului clasic Haydn, Mozart şi Beethoven.

Aşadar, duminică, 28 noiembrie, ora 19.00, la Sala Mare a Ateneului Român, „Clasic V.I.P” publicul este invitat la un concert – eveniment în formulă de cvartet, cu o muzică splendidă, interpretată de Ion Bogdan Ştefănescu şi Ad libitum.

Duminică, 28 noiembrie, ora 19, Ateneul Român
Clasic V.I.P
Ion Bogdan Ştefănescu & Ad libitum

ŞERBAN MEREUŢĂ – vioară
BOGDAN BIŞOC – violă
FILIP PAPA – violoncel

Program
Joseph Haydn
Trio londonez nr. 2, în sol major, pentru flaut, vioară şi violoncel, Hob. IV: 2
Ludwig van Beethoven
Serenadă în re major pentru flaut, vioară şi violă, op. 25
Wolfgang Amadeus Mozart
Cvartet cu flaut în re major, KV 285

Biletele se pot procura:
– La intrarea principala a Ateneului Român (doar cu o oră înainte de începerea concertului !!)
Program: Marţi – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75

– Online, accesand site-ul www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar”.Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condiţiile prevăzute de lege.

Accesul în sala Ateneului Român este permis „cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi este asigurată purtarea măştii de protecţie”.Verificarea acestor condiţii se va face înainte de accesul în incinta Ateneului Român.

Biroul de presă