Publicat: 21 Februarie, 2013 - 09:49

Cu ocazia meciului de fotbal dintre F.C. Steaua Bucureşti şi A.F.C. Ajax care va avea loc în seara zilei de astăzi, 21 februarie 2013, începând cu ora 22:05, în Bucureşti, pe stadionul „Naţional Arena”, Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor în perimetrul stadionului.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule:

* să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în special pe bd. Basarabia, str. Maior Coravu, str. Vatra Luminoasă şi bd. Pierre de Coubertin.
* să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
* să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;
* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;
* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;
* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.