Publicat: 24 Iulie, 2013 - 18:53
Share

Biletele la concertul pe care cei de la BZN îl vor susţine pe 25 Octombrie la Sala Palatului din Bucureşti au fost puse în vânzare, în exclusivitate prin reţeaua de magazine BILETOO.ro şi BLT.ro, şi pot fi achiziţionate atât din Bucureşti cât şi din alte oraşe ale ţării la preţuri cuprinse între 50 şi 300 de lei, în funcţie de zona aleasă, şi, pentru că cei mai fideli fani îşi rezervă un loc în sală în primele zile de la anunţarea unui eveniment, până pe 1 August aceştia au la dispoziţie bilete mai ieftine cu 10 procente.


Biletele pentru concertul BZN de la Sala Palatului sunt disponibile din data de 24 Iulie la următoarele categorii de preţ:
- Zona VIP: 300 lei (preţ întreg); cu reducerea aplicată, cumpărătorul plăteşte 270 lei
- Categoria I: 250 lei (preţ întreg); cu reducerea aplicată, cumpărătorul plăteşte 225 lei
- Categoria II: 200 lei (preţ întreg); cu reducerea aplicată, cumpărătorul plăteşte 180 lei
- Categoria III: 150 lei (preţ întreg); cu reducerea aplicată, cumpărătorul plăteşte 135 lei
- Categoria IV: 100 lei (preţ întreg); cu reducerea aplicată, cumpărătorul plăteşte 90 lei
- Categoria V: 50 lei (preţ întreg); cu reducerea aplicată, cumpărătorul plăteşte 45 lei

Fanii BZN pot achiziţiona bilete pentru concertul din 25 Octombrie în exclusivitate prin reţeaua BILETOO.ro şi BLT.ro, mai ieftine cu 10%, numai în perioada 24 Iulie - 1 August. Magazinele partenere sunt: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's), Magazinele Flanco, Muzica, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro şi BLT.ro.

Începând cu data de 1 August, biletele vor avea preţ întreg şi, în afară de magazinele mai sus menţionate, se vor putea găsi şi în alte locaţii precum: magazinele Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos şi online pe BILETE.ro, MYTICKET.ro şi EVENTIM.ro.

Având în spate o carieră strălucita ce include peste 400 de melodii, zeci de albume vândute în milioane de copii şi un număr impresionant de turnee în toată lumea, cei de la BZN revin în atenţia fanilor cu cele mai cunoscute piese ale lor, oferindu-le românilor şansa de a asculta live piese precum: Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour, El Condor Pasa, Mariana, Delilah, Che Sera, Mexican Night şi alte piese celebre...

Concertul BZN, din data de 25 Octombrie, va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi este un eveniment organizat de Project Events.