Publicat: 22 Aprilie, 2015 - 14:00

Deoarece pe 29 Aprilie se va sărbători Ziua Internaţională a Dansului, organizatorii turneului Rhythm Of The Dance vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul şansa de a achiziţiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului, astfel, în perioada 22-30 Aprilie, biletele pentru spectacolele de la Bucureşti, Constanţa, Braşov, Cluj şi Timişoara fiind mai ieftine cu 40 de procente.

 

Toţi fanii care doresc să beneficieze de această reducere de 40% la spectacolul de dans irlandez Rhythm Of The Dance trebuie să ştie că promoţia este valabilă numai în perioada 22-30 Aprilie, reducerea fiind aplicată tuturor categoriilor de bilete, la toate cele şase spectacole din ţară (Bucureşti - două reprezentaţii, Constanţa, Braşov, Cluj, Timişoara).

De exemplu, preţul unui bilet la spectacolul de la Constanţa va costa 150 de lei, în loc de 250 de lei - cât ar fi costat în mod normal, fără această reducere. La Bucureşti, la spectacolul de la ora 17.00, în loc de 150 de lei, cumpărătorul va plăti 90 de lei, în loc de 200 de lei, va plăti 120 de lei, iar pentru spectacolul de la ora 20.00, în loc de 300 de lei, cumpărătorul va plăti 180 de lei.

Biletele reduse se găsesc în Reţeaua BILETOO, la Teatrul Naţional Bucureşti, la Casa de cultură a Sindicatelor (Constanţa), la Sala Patria (Braşov), la Casa de Cultură a Studenţilor şi la Teatrul Naţional (Cluj), la Opera Română (Timişoara), la Librăriile Librarium şi Magazinele Flanco din toată ţara, la Librăriile Eminescu (Bucureşti) şi Ştefan Octavian Iosif (Braşov), la Palatul Naţional al Copiilor (Bucureşti), la Magazinul BiletFan - Staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, TicketNet.ro, StarTickets.ro şi TicketStore.ro. 

În cazul în care comanda se face online, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se la domiciliu, prin curier. De asemenea, există şi posibilitatea rezervării biletelor, acestea putând fi ridicate personal de către client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

De azi, bucureştenii îşi pot printa singuri biletele acasă, eliminându-se astfel costurile de livrare. E-bilet-ul este valabil doar pentru locurile cumpărate de pe BILETOO.ro şi BILET.ro, doar pentru spectacolele de la Bucureşti, de la Teatrul Naţional!

Pe 29 aprilie, ca în fiecare an, din 1982, peste tot în lume Ziua Dansului este sărbătorită de către comunitatea internaţională a dansatorilor şi a iubitorilor de dans. „Dansul presupune disciplină, muncă, instrucţie, comunicare. Datorită dansului, cuvintele pe care alţii nici nu le-ar înţelege nu mai sunt necesare; în locul lor se naşte un limbaj universal, familiar. Dansul ne face plăcere, ne eliberează şi ne oferă consolare, ca răspuns la incapacitatea oamenilor de a zbura asemenea păsărilor, apropiindu-ne de cer, de sacru, de infinit”, spunea unul dintre cei mai mari dansatori ai tuturor timpurilor. 

Ziua Internaţională a Dansului încurajează promovarea dansului in lume, dincolo de bariere etnice, politice sau culturale, scopul fiind acela de a-i reuni pe toţi iubitorii dansului, oricare ar fi acesta.

Show-ul Rhythm Of The Dance, ce reprezintă în întreaga lume un fenomen, a atras încă de la debut milioane de fani şi a marcat o nouă eră în divertismentul irlandez. Combinând artele tradiţionale cu cele moderne (balet, dans modern, jazz), alături de muzică şi cea mai avansată tehnologie scenică, show-ul este o poveste veche de mii de ani, prezentată în cel mai modern format.

Programul turneului Rhythm Of The Dance:

24 Aprilie - Constanta - Casa de Cultură a Sindicatelor 

27 Aprilie - Bucureşti - Teatrul Naţional Bucureşti (două reprezentaţii)

28 Aprilie - Braşov - Sala Patria

29 Aprilie - Cluj - Casa de Cultura a Studenţilor

30 Aprilie - Timişoara - Opera Română

Spectacolele Rhythm Of The Dance din Bucureşti vor avea loc pe 27 Aprilie, la Sala Mare a Teatrului Naţional, de la ora 17.00 şi de la ora 20.00.