Publicat: 16 Noiembrie, 2017 - 19:55

Autovit.ro, cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de mașini noi și rulate, va oferi reduceri în valoare de peste 1.000.000 de euro cu ocazia celei de a patra ediții de Black Friday, ce va avea loc vineri, 17 noiembrie. 
Cel mai mare discount oferit în cadrul campaniei de Black Friday Autovit.ro este de 55.000 de euro și reprezintă 42% din valoarea mașinii scoase la vânzare, un Mercedes-Benz S 350 din 2015, cu 16.000 km și 258 CP. 
“Ne așteptăm la vânzări de peste 3 milioane de euro și la un număr de vizitatori de 3 ori mai mare față de ediția de anul trecut. Apetitul românilor pentru Black Friday ne-a fost confirmat și anul trecut, când 80% dintre ofertele de Black Friday au fost tranzacționate în doar 3 zile. Tocmai de aceea, anul acesta ne-am pregătit cu un număr dublu de autoturisme de la cei mai importanți dealeri din România. De asemenea, în acest an vom avea în premieră și autoturisme noi, la discount-uri semnificative”, a declarat Andrei Bereandă, Business Manager Autovit.ro.

Cea mai scumpă mașină scoasă la vânzare este un Mercedes-Benz S 500 Coupe din 2016, cu un discount de 38,080 euro și un preț final de 116.608 euro. La polul opus, cele mai accesibile mașini din oferta de Black Friday sunt un Peugeot Partner din 2012 (4.499 euro, discount de 18%), Ford Fiesta Mk7 (5,985 euro, discount de 41%) și un Renault Megane III (5,999 euro, discount de 29%). Toate ofertele vor fi disponibile vineri dimineața, pe http://blackfriday.autovit.ro/.

Cei mai importanți dealeri auto care participă la campania Black Friday de pe Autovit.ro sunt Grup West Premium (Oradea), Aliat Auto (Târgu Mureș), Leasing Automobile (Galați și Arad), Auto Geist (Galați), Auto Cobălcescu (București), Son Motors (Sibiu), Xcars Store (Mureș) și AUTO SCHUNN (Arad, Deva, Suceava, Sibiu), aceștia fiind partenerii Autovit.ro cu cele mai multe oferte pregătite pentru campania din acest an.

Pentru a beneficia de ofertele de Black Friday, utilizatorii trebuie să parcurgă câțiva pași simpli: să sune la dealerul care propune oferta și să achite un avans pentru a rezerva mașina dorită. Totodată, cumpărătorii pot afla primii ce oferte sunt disponibile de Black Friday  prin completarea formularului de pe blackfriday.autovit.ro, 

Autovit.ro a fost prima platformă care a organizat o ediție de Black Friday în România dedicată autoturismelor, în urmă cu patru ani, campanie care a devenit deja o tradiție. În 2017, ofertele pregătite de partenerii Autovit.ro depășesc 100 de autoturisme de la cele mai căutate branduri de către români, precum Volkswagen, Opel, Audi, Dacia, Ford, Skoda, Mercedes și BMW.

Aparținând OLX Group, Autovit.ro este cea mai  mare platformă online din România destinată vânzării și cumpărării de  mașini noi și second-hand, având peste 900 de vânzători specializați (dealeri) și peste 2 milioane de vizitatori lunari, conform SATI. În calitate de lider al pieței naționale de anunțuri auto, Autovit.ro integrează anunțuri din următoarele categorii: autoturisme second-hand și noi, camioane și utilitare, motociclete, utilaje de construcții și mașini agricole, piese second-hand. Autovit.ro este prima platformă de anunțuri auto apărută în România, având o experiență de peste 17 ani pe piața de profil.