Publicat: 8 Iulie, 2013 - 09:14
Share

În fiecare marți, până pe 4 august, expoziția "THE HUMAN BODY" rezervă o ofertă specială familiilor. Părinții și copii care decid se viziteze expoziția în zilele de marți beneficiază de 20% discount din prețul pachetului familial adecvat. Expoziția "THE HUMAN BODY" își va menține porțile deschise până pe data de 4 august 2013, iar programul de vizitare este zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00. Un eveniment produs de GFORCE EXHIBITIONS și organizat de Events în colaborare cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa.

Pe perioada vacanței școlare, pachetele de familie sunt disponibile în zilele de marți în următoarele formule: un adult și 2 copii la prețul de 68 lei (față de 85 de lei preț întreg), 2 adulți și un copil la prețul de 88 lei (față de 110 lei preț întreg), sau 2 adulți și 2 copii la prețul de 96 lei (față de 120 lei preț întreg). Pachetele pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim sau la intrarea în muzeul Antipa. Peste 62 000 de români au trecut pragul expoziției până în prezent; dintre ei, peste 8000 au fost elevi cu vârstele între 7 și 18 ani. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Expoziția "THE HUMAN BODY" include peste 200 de exponate - corpuri umane reale (integrale sau secțiuni) care, prin disecțiile la nivelul organelor și țesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc și a modului în care acesta funcționează. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în orașe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expoziția ”The Human Body” îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o șansă unică de a-și privi organismul prin ochii unui chirurg și de a „experimenta” o incursiune vizuală în interiorul său. Nu în ultimul rând, scopul expunerii este și acela de a-i determina pe vizitatori să-și respecte și să-și îngrijească organismul, acordând atenție felului în care aleg să trăiască.

GForce Exhibitions, companie cu renume mondial, a creat până în prezent nenumărate importante expoziții itinerante. Cu peste 50 de ani de experiență combinată, echipa de la GForce Exhibitions are ca obiectiv oferirea unei experiențe unice vizitatorilor, prin organizarea și prezentarea de expoziții inovatoare, cu puternic impact educaționale. La nivel internaţional, expozițiile produse de organizatorii ”The Human Body” ExHIBITION au atras până acum un public ce depăşeşte 50 de milioane de vizitatori.