Publicat: 12 Iunie, 2018 - 12:06

13 e numărul norocos al pasionaților de shopping din București. Mega Mall dă start verii cu maratonul reducerilor, în cadrul Summer Shopping Night. Mâine, 13 iunie, magazinele din cadrul Mega Mall țin ușile deschise până la orele 23:00. Peste 65 de branduri, de la cele vestimentare și până la cele dedicate copiilor taie prețurile și îi așteaptă pe clienți cu promoții și cadouri-surpriză. 

Astfel, Peek&Cloppenburg, C&A si IL PASSO oferă extra 20% discount la articolele deja reduse, Depot 96 își îmbie clienții cu 30% reducere la toată colecția de primăvară-vară, rochiile de la Fanylux pot ajunge și la jumătate din preț, Koton face cadou al treilea articol pentru primele 2 plătite, în timp ce Vans își protejează clienții cu o pereche de ochelari de soare bonus la orice produs cumpărat.

Nu doar moda e la discount, produsele de beauty de la DM ajung și la 50% reducere, parfumurile de 100ml de la Sephora au un preț mai mic cu 15%, Nala taie 20% din orice bon fiscal (doar la produsele care nu sunt deja reduse), iar Yves Rocher însoțește orice cumpărătura de o surpriză.
Vezi aici lista completa de discounturi 

Summer Shopping Night înseamnă 6 ore de oferte exclusive, momente speciale și surprize hot ca vremea de iunie. Astfel, între 18:00 și 23:00, vizitatorii Mega Mall sunt invitați să-și facă provizii de energie, pentru că se anunță o seară de reduceri fierbinți. Răcoarea o vor descoperi nu doar între miile de reduceri, ci și pe terasă, unde îi vor aștepta preparatele și băuturile preferate..

Și, pentru că totul e mega în cea mai fierbinte seară a reducerilor, Grasu XXL vine și el cu un super concert pe terasa de la nivelul 2B. De la 21:00, pentru ca atmosfera de petrecere la shopping să fie completă. Mai e nevoie doar de pantofi comozi, pentru a ține pasul cu reducerile din Mega Mall.

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Moarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat în 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro și Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. De la începutul anului 2018, portofoliul mallului bucureștean s-a îmbunătățit cu Bebe Supermarket, Under Armour, Sbarro, Secom, Sizzer, Hummel. Mega Mall marchează și o serie de premiere pe piața din România, aici fiind  inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz.