Publicat: 29 Martie, 2020 - 12:35
Share

Trăiască Regele! Acestea sunt panouri publicitare și semne văzute peste tot în Thailanda, inclusiv pe aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok.

Regatul Thailandei trece prin criza Coronavirus. Cu 1245 infectați și 6 morți, numerele de COVID-19 din Thailanda nu sunt comparabile cu Germania, unde 57695 sunt înregistrați bolnavi și 433 au murit. Pe baza procentului și datorită unui sistem de asistență medicală excelent, Germania are un citat scăzut de fatalitate.

Unul dintre cele mai fermecătoare orașe ale Bavariei este Garmisch Partenkirchen, la o oră cu mașina de la Munchen, în drum spre Innsbruck, Austria.

Germania are în vigoare reguli stricte pentru combaterea virusului. Unele dintre cele mai puternice restricții sunt în statul german Bavaria. Hotelurile nu au voie să găzduiască călătorii în vacanță. Sunt permise doar călătorii esențiale de afaceri.

Excepție face Grand Hotel Sonnenbichl din Bavaria. Un purtător de cuvânt al consiliului raional local a declarat presei locale Grand Hotel Sonnenbichl a fost o excepție, deoarece „oaspeții sunt un grup omogen, unic, fără fluctuație”.

Unul dintre indivizii fără fluctuație este monarhul în vârstă de 67 de ani, Majestatea Sa Regele Thailandei.

Grand Hotel Sonnenbichl i n Garmisch-Partenkirchen este situat la poalele Alpilor. Grand Hotel Sonnenbichl are o gamă largă de camere, apartamente și apartamente rafinate. Toate camerele sunt mobilate cu mare atenție la detalii și farmec. Fiecare cameră are vederi impresionante asupra Alpilor sau a priveliștilor frumoase din Garmisch-Partenkirchen. La Grand Hotel Sonnenbichl vă așteaptă o vedere unică asupra Zugspitze-ului și panorama alpină, combinată cu ospitalitatea prietenească bavareză și delicii culinare.

Hotelul conac din secolul al XIX-lea a fost atât militar militar nazist, cât și internat de fete în trecut. Se crede că conducătorul thailandez deține o casă în apropiere, pe lacul Starnberg, așa că s-ar putea ca acesta să fie închis acolo.

Iubitul rege al Thailandei, regele Maha Vajiralongkorn, cunoscut și sub numele de Rama X, regele Rama X, a decis să rezerve întregul Grand Hotel Sonnebichl. Site-ul hotelului precizează că își cer scuze pentru disponibilitate foarte limitată, în timp ce toate celelalte hoteluri din Germania au primit ordin să se închidă. Cei care sunt încă deschiși pentru călătorii de afaceri sunt literalmente goi.

Grand Hotel Sonnenbichl și- a închis pagina de Facebook după ce a fost inundat cu comentarii furioase din partea germanilor supărați că hotelul a primit permisiunea specială de a rămâne deschis pentru regele Vajiralongkorn și haremul său 

Anturajul regelui includea un „harem” de 20 de concubine și numeroși slujitori. Potrivit documentului, nu era clar dacă cele patru soții ale sale locuiesc în același hotel cu restul grupului.

119 membri ai anturajului au fost trimiși înapoi în Thailanda, după suspiciunile că au contractat Coronavirusul extrem de contagios.

În Thailanda, în această săptămână se află o tulburare din ce în ce mai mare, întrucât domnitorul său, regele Rama X, continuă să plece în vacanță într-un refugiu alpin bavarez, în timp ce țara sa se găsește sub tulpina pandemiei coronavirusului.

Zeci de mii de cetățeni thailandezi au încălcat legile stricte  de „les majesté” , care le interzic criticarea regelui și pot duce la o condamnare de 15 ani de închisoare, pentru a-și exprima acțiunile online. Un manifest în thailandeză care înseamnă: „De ce avem nevoie de un rege?” a fost distribuit de 1,2 milioane de ori pe Twitter.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: