27 septembrie 2022

Regimul Maia Sandu micționează cu boltă peste România.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La Chișinău a avut loc un eveniment de afaceri, Moldova Bussines Week 2022, unde românii ce-au investit în țara fraților de peste Prut n-au fost invitați.

Uita-ți ce zice ambasadorul nostru în Moldova: “ Am remarcat cu surprindere ca AIR (Asociația Investitorilor Români) nu este parte din Moldova Business Week 2022 , eveniment de anvergura dedicat afacerilor, în condițiile în care investițiile directe ale celor 30 de membri AIR reprezintă peste 54% din investițiile străine directe din Republica Moldova din ultimii 10 ani.
Companiile din România prezente în Republica Moldova au creat peste 10.000 de locuri de muncă și au o cifră de afaceri totală de aproape 1 miliard de euro. Doar capitalul social cumulat al celor trei bănci comerciale din România active în Republica Moldova depășește 250 de milioane de euro” a subliniat ambasadorul Cristian-Leon Țurcanu.

În paralel Maia Sandu și ai săi cer României să le furnizăm gaz și energie electrică, dacă se poate pe gratis și necondiționat. Felul în care îi umilește pe investitorii români arată și modul în care gândește despre noi. Nu-și face probleme că ne-am putea supăra, pentru că-l sună rapid pe prietenul/coordonatorul său, adică Soros Jr., să le bage mințile în cap lui Iohannis&Company. Pentru că, așa cum v-am spus, Moldova este “Republica SOROS”. Și nici România nu-i prea departe de-a deveni la fel. Și-abia apoi s-ar face UNIREA, în viziunea celor ce conduc acum peste Atlantic …

Cozmin Gușă