Publicat: 7 Mai, 2013 - 11:52
Share
În vârstă de 98 de ani, regina se pare că și-a luxat glezna

Regina Ana a fost internată într-un spital din Elveția după ce și-ar fi luxat glezna, au declarat surse apropiate Casei Regale.

Deși nu este o suferință gravă, medicii sunt prudenți datorită vârstei reginei.

Din acest motiv, Regele Mihai și Principesa Margareta au sărbătorit Paștele în Elveția, unde Regele Mihai va rămâne și pe 10 mai, de Ziua Regalității. Acesta va fi reprezentat la festivitățile de la București de Principesa Margareta.

"Datorită stării fragile de sănătate a Reginei Ana, Majestatea Sa Regele și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare au decis să stea alături de Majestatea Sa Regina, în Elveția, pe perioada sărbătorii Paștelui. (...) La sărbătoririle regale din 10 mai vor lua parte Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare, Principele Radu și Principele Nicolae, precum și sora Principelui, Elisabeta-Karina", se arată într-un comunicat transmis de Biroul de Presă al Regelui Mihai I.

Evenimentele dedicate Zilei Regalității vor începe vineri dimineață cu un maraton regal, deschis de Principele Nicolae. Mai apoi, principii vor depune flori la statuia Regelui Carol I din Piața Palatului Regal, iar după-amiaza va fi organizat un ”Garden Party”, la Palatul Elisabeta.

Regele Mihai va lipsi de la festivități pentru a rămâne alături de Regina Ana în Elveția.  Este pentru prima dată din 1997 când Regele nu va participa la aceste festivități.