Publicat: 4 Februarie, 2015 - 17:27
Share

Managementul artistului Jencarlos Canela a desemnat-o pe Roxana Nemeş pentru un recital exclusivist ce va preceda show-ul sex-simbolului latino-american de pe 14 Martie.

 

Supranumită „regina gheţii”, după ce a fost aleasă să reprezinte imaginea singurului hotel de gheaţă din sud-estul Europei, Roxana Nemeş este un star în plină ascensiune pe scena pop dance din România şi se bucură şi de atenţia unor producători muzicali din afara ţării. În 2013 a dobândit distincţia Best Girl Act, la Romanian Top Hits, iar în 2012 a fost desemnată Best New Act, în acelaşi clasament. Iar pentru cel mai recent single, „Boom Bang", Roxana a colaborat cu artistul nigerian Admiral C4 C, dublu laureat la ADMA AWARDS 2013.

Pentru deschiderea showului Jencarlos Canela, Roxana promite un recital exploziv, ce se va integra perfect în atmosfera efervescentă a serii.

Pe 14 Martie, fenomenalul Jen va ajunge la Bucureşti şi va face inimile să vibreze, cu hituri precum "Dime", „Búscame”, "Amor quédate", “Irreparable”, "Tu Sombra" sau „I Love It”, anunţându-se un concert la care temperatura va atinge cote alarmante.

Biletele pentru concertul Jencarlos, ce va avea loc la Cinema Patria, pe data de 14 Martie, se găsesc online, pe bilete.ro, myticket.ro , eventim.ro , blt.ro, startickets.ro, bilet.ro, în oficiile Poştei Române, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos, Diverta, Vodafone, la următoarele categorii de preţuri: 

- VIP - 350 RON - include meet & great cu JENCARLOS ( 77 Euro ) 
- Categoria I – 250 RON ( 55 Euro ) 
- Categoria II – 150 RON ( 33 Euro ) 

Localizare: 

Geolocation is 44.4267674, 26.1025384

Tag-uri Nume: