Publicat: 24 Iulie, 2016 - 17:35
Share

Aventura verii continuă pe litoralul românesc Litoralul românesc este, de la un weekend la altul, alegerea a zeci de mii de turisti care îsi îndreaptă atentia spre serviciile complexe oferite pentru un sejur de succes.

Concerte, evenimente culturale, de modă, teatru, festivaluri, dj internationali si multe nume sonore din industria muzicală românească si internatională urmează să ofere turistilor si constăntenilor, weekendul acesta, din ce în ce mai multe motive de distractie, relaxare si bună dispozitie la malul mării.

Atât în Constanta, cât si în statiunea Mamaia si Satul de Vacantă, urmează trei zile cu multe evenimente, concerte, parade de personaje din desene pentru copii, balet si operă.

Turistii pot alege pentru activitătile de zi o vizită la Delfinariu, câteva ore frumoase si distractive în parcul Acvatic Aqua Magic, care organizează concerte si concursuri pentru copii, fie o plimbare cu telegondola deasupra statiunii Mamaia, cu o priveliste impresionantă. Tot la înăltime, propunem si un tur cu autobuzul supraetajat RATC.

Iar dacă vorbim de distractie, avem de mentionat câteva evenimente importante si pe care nu trebuie să le ratati weekendul acesta dacă vă aflati în vacantă la mare, iar cluburile continuă seria de petreceri tematice pe plaja sau pe piscina, cu cei mai tari invitati ai sezonului. Începând de Sâmbătă, 23 iulie, Piata Ovidiu aduce Concertele Verii Summerkiss si artistii momentului din România timp de patru weekend-uri consecutive de concerte live

Cei mai cunoscuti si îndrăgiti artisti ai momentului din România vor concerta live în Piata Ovidiu în patru concerte organizate de Kiss FM si Asociatia Descoperă Constanta, pe o scenă de mari dimensiuni, cu unul dintre cele mai performante sisteme de sonorizare din România. Vezi link eveniment: https://www.facebook.com/events/1060926503983122/

În Statiunea Mamaia si Satul de Vacantă, Asociatia Litoral — Delta Dunării invită în continuare turistii si constăntenii, în fiecare joi, până pe 4 august, la 'O vară de Poveste', seria de evenimente pentru copii, care se desfăsoară în două locatii astfel:

— În Satul de Vacantă, 'Aventura în Lumea Poveștilor', în fiecare joi, oră 18:00, cu program de animatie, concursuri, acrobatii, jonglerii, alături de echipa Circ & Variete Globus, concerte si teatru de păpusi, face painting.

— În Statiunea Mamaia, 'Parada Personajelor de Poveste' în fiecare joi, oră 19:00, pe traseul Piateta Cazino — Promenada — Piateta Perla — Sat de Vacantă (zonă caracatitei), vor defila zeci de personaje din desene animate, alături de echipă E-Boda, care va pune la dispozitie free tests ale celor mai noi inventii care sprijină si încurajează miscarea în aer liber, hooverboards-uile cool si colorate, o atractie atât pentru cei mici, cât si pentru adulti. Vezi link eveniment: https://www.facebook.com/events/1164546623568288/

Pentru un moment de cultură, Teatrul National de Operă si Balet (TNOB) 'Oleg Danovski' îi invită pe turisti si constănteni să se bucure de compania muzei Eutherpe, la International 'Black Sea' Summer Festival. Evenimentul se va deschide, vineri, 22 iulie, de la oră 18.00, la Muzeul de Artă, cu un recital de flaut, inclus în concurs, sustinut de coreencele Dong Ju Lee si Ji Eun Lee, acompaniate la pian de constănțeanca Andrada Ștefan.

'Vreme bună este, turisti care au ajuns deja sau care urmează să umple stațiunile weekendul acesta avem, evenimente complexe si frumoase se organizează, servicii ireprosabile la cazare si masă. Avem toate ingredientele care confirmă un sezon estival record pentru vânzari, desi ne aflăm abia la jumătatea verii, statiunile de pe litoralul românesc reusesc să atragă din ce în ce mai multi turisti si să dezvolte noi strategii de promovare. Ne mândrim cu un calendar plin de evenimente vara această, dar si de campanii importante care se derulează pe litoral, printre care, astăzi, aflată la a saptea editie, se lansează oficial si în Statiunea Mamaia, 'Bratara de Vacantă — Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța'. Asociația Litoral — Delta Dunării este și anul acesta partener si sprijină acest program, initiat si reluat în fiecare an, din grijă pentru familie. Avem toate motivele, weekendul acesta, să ne bucurăm de vacanta de vară pe litoralul si să alegem evenimentele care ni se potrivesc', a declarat Oana Vorniciuc,

Purtător de Cuvânt Stațiunea Mamaia și Satul de Vacantă.