Publicat: 1 Aprilie, 2018 - 00:00
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1993?

Andrei Bârsan transmite din Bruxelles
LA 1 MAI INTRA IN VIGOARE ACORDUL INTERIMAR DE ASOCIERE LA PIAŢA COMUNĂ!
Secretariatul General al Consiliului Comunităţilor Europene a confirmat ieri, 31 martie, că în urma notificării reciproce (de către partea comunitară şi, respectiv, partea română) a îndeplinirii procedurilor pentru ratificarea Acordului interimar — semnat la 1 februarie a.c. ACESTA VA INTRA ÎN VIGOARE LA 1 MAI 1993. După cum se ştie, acordul interimar asigură cadrul pentru punerea în aplicare a prevederilor în materie de comerţ conţine în Acordul european de asociere a României la CEE (semnat la aceeaşi dată), pentru ratificarea căruia este necesară — din considerente de procedură — o anumită perioadă de timp.


 

DE LA O ZI LA ALTA
Promotorul "SOCIETĂŢII DESCHISE" a găsit o "UŞĂ DESCHISĂ"...
SOROS LA COTROCENI
Primit la cererea sa de preşedintele Iliescu, miliardarul american de origine maghiară a avut două ore de discuţii vii, uneori aprinse, direct în engleză. Dl. Iliescu i-a reproşat „deschiderea” doar într-o anumită parte a spectrului politic românesc, în timp ce dl. Soros şi-a afirmat intenţia echilibrării demersurilor sale cultural-sociale.
„SĂ NU-MI CEREŢI ÎNSĂ SĂ-L SPRIJIN PE FUNAR!“ - A PUNCTAT OASPETELE
Fundaţia care-i poartă numele, una dintre cele 18 „deschise" în centrul şi estul Europei, va acţiona în România şi în sensul dotării, şcolilor cu reţele de calculatoare.

Popasuri pe "DRUMUL KENTULUI"
"STOCUL NASSAR" LA LICITAŢIE
O AFACERE DE PESTE 3 MILIARDE LEI IESE DIN MlNA MAFIEI ARABE Şl INTRĂ - POATE - PE MINA CELEI ROMÂNEŞTI!
Fixată pentru 14 aprilie, licitaţia ţigărilor (circa 7 milioane pachete) introduse ilegal în ţară de libanezul ELLIE NASSAR şi depozitate, cu complicitatea unor cadre militare, în depozite ale armatei, va prilejui un spectacol de senzaţie.
MARFA ARE DESFACERE SIGURĂ, IAR MAFIA SE VEDE „PĂGUBITĂ” DINTR-UN FOC, DEŞI S-AU DEPUS 3,5 MILIOANE DOLARI GARANŢIE PENTRU EA!
130 miliarde lei vor merge Ia buget în acest an — a precizat aseară dl. ministru Georgescu.
CU SAU FĂRĂ... CONTRABANDĂ ?- ACEASTA-I ÎNTREBAREA

O nouă etapă în "escaladarea" PURIFICĂRII ETNICE:
PREFECŢII ROMÂNI DIN JUDEŢELE "MAGHIARE"
OARE INSTITUŢIILE COMPETENTE ALE STATULUI NU AU NIMIC DE SPUS ÎN LEGĂTURĂ CU ÎNDEMNURILE LA NESUPUNERE CIVICĂ LANSATE DE FOSTUL PRIM-SECRETAR KAROLY KIRALY?