Publicat: 11 Iulie, 2019 - 00:00
Share
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1994?
Libertatea din 11 iulie 1994

DACĂ DUMNEZEU E MICROBIST, ASTĂ-NOAPTE N-A ŢINUT CU NOI!
Ar fi fost prea frumos să fie adevărat..
P Ă C A T!

ROMÂNIA - SUEDIA 6 - 7 (0-0)

Răducioiu - de două ori, Petrescu şi Belodedici - câte o dată -ne-au purtat de pe culmile speranţei în hăurile deznădejdii!

LA CAPĂTUL CELEI MAI DRAMATICE PARTIDE A ACESTEI EDIŢII, DUPĂ O COMPORTARE REMARCABILĂ, ROMÂNIA A FOST ELIMINATĂ DE "LOTERIA PENALTY-urilor"!

La urma-urmelor, să nu uităm că fotbalul este un joc. Fortuna, care ne-a surâs la Sevilla, s-a încruntat la San Francisco.    

MAREA FIESTA NOCTURNA DIN BUCUREŞTI A FOST CONTRAMANDATĂ, ÎN ULTIMA SECUNDĂ, DE BOCANCUL LUI BELODEDICI!

CE110 000 DE SPECTATORI CARE AU URMĂRIT, PE ECRANUL-GIGANT INSTALAT DE LIBERTATEA Şl PEPSI-COLA, MECIUL, SUB O PLOAIE CE N-A CONTENIT NICI O CLIPĂ, MERITĂ UN..

MARE PREMIU DE FIDELITATE!

• Ratând la "milimetru" semifinalele, echipa noastră înregistrează cea mai mare performanţă din istoria fotbalului românesc • Conduşi cu 1-0, în minutul 79, românii egalează cu două minute înainte de final, prin Răducioiu, luând conducerea tot prin acesta, în prima repriză a prelungirilor, egalitatea survenind, din nou, cu patru minute înainte de fluierul final • Meciul penalty-urilor ne îmbolnăveşte de inimă: suedezii ratează prima lovitură şi seria de 5 se termină la egalitate, prin ratarea lui Petrescu. La reluare, suedezii marchează, iar Belodedici rupe "filmul", ratând • Aşa a luat sfârşit cea mai frumoasă poveste de dragoste dintre noi şi fotbal • La semifinale vor merge - mare surpriză - bulgarii...

Băieţi, aţi fost extraordinari, vă iubim!
Semifinalele de miercuri: ITALIA - BULGARIA; BRAZILIA - SUEDIA!