Publicat: 12 Octombrie, 2018 - 00:00
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1993?

DE LA O ZI LA ALTA

Astăzi, Camerele reunite votează candidatul la funcţia de director al SRL:
MĂGUREANU REALES?

DUPĂ TOATE PROBABILITĂŢILE, DA. RAPORTUL - CHIAR AŞA, PLICTICOS, CUM L-AU CALIFICAT UNII ANALIŞTI, DAR MAI ALES AUDIERILE LA CARE A FOST "SUPUS" DIRECTORUL ÎN EXERCIŢIU, AU CONVINS MAJORITATEA PARLAMENTARĂ (INDIFERENT DE... CULOARE) CĂ "FONDATORUL" INSTITUŢIEI ESTE CEL MAI POTRIVIT PENTRU A-ŞI CONTINUA OPERA.
În plus, mulţi dintre adversarii "tradiţionali" ai dlui Măgureanu au fost convinşi de faptul că preşedintele Iliescu l-a propus cam cu jumătate de gură...
AZI, ÎN DEALUL MITROPOLIEI SE PUNE DE-UN MANDAT DE PATRU ANI...

CARAVANA EUROROMÂNIEI, AFLATĂ ÎN MARŞ FORJAT PE DUNĂRE, PREGĂTITĂ SUPERFICIAL, SUPORTĂ INDIFERENTA Şl AFRONTURILE GAZDELOR DIN AMONTE

Mai bine stăteau acasă

 

LA TIB ’93 FACE SENZAŢIE SUPLIMENTUL ZIARULUI "LIBERTATEA", "BUSINESS CLUB". MAREA MAJORITATE A PARTICIPANŢILOR ÎL CALIFICĂ DEJA CA PE UNA DINTRE REUŞITELE ACTUALEI EDIŢII!

ACCIDENT TRAGIC LA FÂNTÂNA MIORIŢA

Aseară, în jurul orei 19.30, vizavi de Country Club Băneasa, unde avea loc recepţia oferită de ROMEXPO cu prilejul deschiderii Târgului, se petrecea o dramă: autoturismul Renault 21 cu nr. AP 344871 a intrat direct în fântâna Mioriţa, rupând bordura de piatră şi producând accidentarea gravă a celor două persoane aflate la bord. Fotoreporterul nostru, Florin Şuler, a surprins momentul în care poliţiştii încercau să scoată cele două victime din caroseria contorsionată a maşinii.

La Cultură...
DUPĂ DL GOLU, UN MINISTRU... GOL ?
 

 

Dl Wisner a găsit în secretarul de stat Ioan Mircea Paşcu un interlocutor pe măsură. Adică un... civil
„Apărarea" SUA, despre sistemul de securitate european
NUMAI... CONSTRUIND ÎMPREUNĂ
PUTEM REUŞI!
• Construcţia ar urma "să nu excludă pe nimeni şi să includă pe fiecare"