Publicat: 18 Iulie, 2014 - 00:00
Care erau subiectele zilei în urmă cu două decenii, în 1994?
Ziarul Libertatea din 18 iulie 1994

WORLD CUP'94:

După 52 de meciuri, în patru săptămâni, INADMISIBIL, DAR ADEVĂRAT!

CUPA MONDIALĂ A FOST CÂŞTIGATĂ PRIN "TRAGERE LA SORŢI"! BRAZILIA - ITALIA 3-2 [0-0, 0-0, 0-0]

DUPĂ 24 DE ANI, CARIOCAS ADUC DIN NOU ACASĂ ZEIŢA DE AUR ÎN MECIUL TITLURILOR MONDIALE: BRAZILIA - ITALIA 4-3!

Bafta proverbială a italienilor, care au ajuns în finală după întâlniri pe "muchie de cuţit", nu i-a mai ajutat exact acolo unde aveau nevoie de ea: la penalty-uri!

BOCANCUL LUI R. BAGGIO A SEMNAT "SENTINŢA" ÎNFRÂNGERII ITALIEI

• Un meci al "ultimei soluţii", după ce Pagliuca a fost salvat de bară • Romario - noul Pele al fotbalului • Două miliarde de telespectatori au urmărit în direct finala disputată pe stadionul nostru norocos: Rose Bowl • Un arbitru ungur impecabil şi doi tuşieri de trei lulele.

Show-ul transoceanic LOS-ANGELES - TEI, organizat de LIBERTATEA şi PEPSI-COLA, şi-a închis astă-noapte porţile ecranului gigant, după ce a adunat aproape o suta de mii de suporteri pe parcursul celor patru săptămâni

Un artizan al victoriei americane din Golf

WILLIAM PERRY, MINISTRUL APĂRĂRII AL S. U. A, LA BUCUREŞTI

Ieri după-amiază a început vizita întreprinsă în România de către dl William Perry, secretarul de stat al SUA însărcinat cu problemele apărării. Scopurile acestei vizite, declarate cu ocazia sosirii pe Aeroportul Otopeni, sunt: discuţii despre relaţiile bilaterale dintre SUA şi România, stabilirea unor măsuri concrete privind o prezenţă mai activă a ţării noastre în Parteneriatul pentru Pace.
Şi, nu în ultimul rând, plata unei datorii mai vechi a dlui Perry faţă de omologul său român Gheorghe Tinca: "Când dl Tinca a vizitat Washingtonul, luna trecută, am avut lipsa de înţelepciune să pariez că Statele Unite vor bate România la fotbal, aşa încât acum îi datorez dlui Tinca trei sticle cu vin californian".