Publicat: 14 Noiembrie, 2018 - 19:47
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1993?

DE LA O ZI LA ALTA

Post-scriptum la "ASASINUL DE LA CARDIFF"

O REPLICĂ PERFIDĂ A POLIŢIEI GALEZE:

"MULŢUMIM SUPORTERILOR ROMÂNI PENTRU COOPERARE!"

O cooperare care - mai întâi - n-a fost solicitată, iar în al doilea rând, nu a fost acordată ca atare. Nu numai suporterii, dar şi conducerea tehnică, ziariştii şi chiar jucătorii (care, fiind în teren, nu puteau avea de-a face cu episodul petardei) au fost fotografiaţi din faţă şi din profil cu un afiş în mână pe care era înscris numele, fotografii menite să îmbogăţească fototeca penală a galezilor.

DAR, CU O PROMPTITUDINE ŞI CU UN APLOMB PE CARE NU PUTEM DECÂT SĂ LE INVIDIEM, GALEZII AU RĂSTURNAT SITUAŢIA, TRANSFORMÂND ŞICANA ÎNTR-O... AMABILITATE! 

Ba, aflăm că cei fotografiaţi pe aeroport, timp de 4 ore, vor primi acasă pozele cu o dedicaţie din partea şefului poliţiei galeze.

PETARDA - CARE A PROVOCAT INFARCTUL UNUI SPECTATOR GALEZ, MORT PE LOC - A FOST TRASĂ DINTR-O ZONĂ A TRIBUNEI OCUPATA DE BRITONI. PATRU SUSPECŢI AU FOST ARESTAŢI.

Ieri a aterizat la Bucureşti

SECRETARUL GENERAL ADJUNCT AL CONSILIULUI EUROPEI, PETER LEUPRECHT.

Este prima vizită a unui înalt oficial al C.E. după primirea României în acest for.

Îl avem ca oaspete pe:

PREŞEDINTELE CROAŢIEI, FRANJO TUDJMAN

Personaj intens mediatizat în ultimii ani, fostul general de securitate al lui Tito a devenit un campion al democraţiei si al... secesionismului iugoslav.

POZIŢIA SA INTRANSIGENTĂ ŞI SPRIJINUL TOTAL PE CARE I L-A ACORDAT CANCELARUL KOHL AU STAT LA ORIGINEA DECLANŞĂRII CONFLICTULUI SÂNGEROS CARE A ZGUDUIT FOSTA IUGOSLAVIE.

Prezenţa sa la Bucureşti este pusă în legătură cu implicarea în procesul de pace din Balcani şi a vecinilor, alături de marile puteri, proces susţinut în special de secretarul general ONU, Boutros Ghali.

Sub influenţa fotbalului...

SINDICATELE DAU SEMNALUL SCHIMBĂRII GUVERNULUI?

• Peste 50 000 de persoane au participat la "mitingul supravieţuirii" • Vremea însorită a confirmat spusele dlui Miron Mitrea: "Există un Dumnezeu al sindicaliştilor" • Comandantul Poliţiei Capitalei a dat mâna cu demonstranţii • Guvernul a fost ocolit, spre dezamăgirea celor care vroiau să participe la un asediu • Un miting paşnic pentru un viitor nesigur.

(Amănunte în pagina a-V-a)

Abonamente la "LIBERTATEA"

Pentru luna decembrie vă mai puteţi abona la "libertatea" achitând la Oficiile Poştale suma de 1.000 lei. În catalogul publicaţiilor, ziarul nostru figurează la poziţia 1010. Puteţi economisi o sumă importantă abonându-vă pentru întregul an 1994, cu suma de 36 000 lei - în care nu se ţine cont de previzibilele creşteri de costuri şi tarife şi nici de modificările ulterioare de preţ. Pentru luna ianuarie 1994, costul abonamentului va fi de 2 700 lei, iar pentru trimestrul I - de 9 000 lei. În aceste sume nu sunt incluse tarifele poştale.

De când cu propaganda împotriva tutunului...
NU NE MAI RĂMÂNE DECÂT RĂBDAREA!