Publicat: 2 Iulie, 2018 - 00:00
Share
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1993?

DE LA O ZI LA ALTA

SERIALUL CORUPŢIEI
Cu tot eşecul Comisiei parlamentare - care a produs un document de o precaritate unică în analele deja bogate ale Legislativului - câteva concluzii îndreptăţesc bune speranţe de combatere a maladiei tranziţiei - CORUPŢIA.
DUPĂ CE MAI BINE DE DOI ANI AUTORITĂŢILE Şl PUTERILE SEPARATE DIN STAT AU RĂMAS PUR Şl SIMPLU IMPASIBILE LA SEMNALELE DE ALARMĂ TRASE DE PRESĂ CU MAI MULTĂ SAU MAI PUŢINĂ JUSTIFICARE, IATĂ CĂ MIRACOLUL S-A PRODUS:
"DEZVĂLUIRILE" GENERALULUI FLORICĂ, INTENS MEDIATIZATE - DUPĂ O "PRELUCRARE" SPECIALIZATĂ - DE "EVENIMENTUL ZILEI" AU DECLANŞAT O VERITABILĂ OFENSIVĂ!
• PROCURATURA S-A SESIZAT DIN OFICIU
• PARLAMENTUL A DECIS CREAREA COMISIEI DE ANCHETĂ
• COMISIA A PURCES GRABNIC LA LUCRU
ACEASTA DEMONSTREAZĂ CĂ DISPUNEM DE MECANISME APTE SĂ PREIA ŞI SĂ PRELUCREZE ACEST TIP DE INFORMAŢIE. CHIAR DACĂ IMPERFECTE (ÎN CAZUL FLORICĂ "LUCRĂTURA" DE PARTID FIIND EVIDENTĂ) ACESTEA POT FI RODATE, UTILIZATE ÎN NĂDEJDEA UNOR REZULTATE MAI BUNE.
Pornind de la acest valoros precedent...
"LIBERTATEA" VA PREZENTA LUNI O NOUĂ LISTĂ A CORUPŢIEI!
PERSONAJE IMPORTANTE, DIN LUMEA POLITICII, AFACERILOR ŞI CHIAR A MASS MEDIA, ALE CĂROR MANOPERE FRAUDULOASE, IMORALE, AU FĂCUT NU ODATĂ OBIECTUL SEMNALELOR CRITICE ALE ZIARULUI, VOR FI ÎNCOLONATE PE O LISTĂ CARE VA PUTEA FI COMPLETATĂ LA SUGESTIA CITITORILOR NOŞTRI.
VOM FACE ACEST LUCRU DIN DORINŢA, PE DE O PARTE, DE A INFORMA OPINIA PUBLICĂ, IAR PE DE ALTA, PENTRU A OFERI AUTORITĂTILOR DE STAT SI PARLAMENTULUI MATERIALUL BRUT, DE LUCRU, PENTRU ANCHETAREA ŞI ERADICAREA CORUPŢIEI.
Luni - dezvăluiri absolut senzaţionale despre micile şi marile potlogării ale unor persoane care doresc să prezinte publicului doar "faţa" convenabilă! 

Potlogarii urcă în grad
IERI, EV.Z. L-A AVANSAT ŞI PE INFRACTORUL-ADJUNCT HORTOPAN LA GRADUL DE GENERAL!