Publicat: 24 Mai, 2019 - 00:00
Share
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1994?
Libertatea din 24 mai 1994

DE LA O ZI LA ALTA

Dl Iliescu poate răsufla uşurat:

PARLAMENTUL A APROBAT ORGANIZAREA ŞI FUNCŢIONAREA PREŞEDINŢIEI!

Azi dimineaţă, Camerele reunite au reluat...

DISCUŢIILE ASUPRA PROIECTULUI BUGETULUI!

Avându-l pe premierul Văcăroiu la îndemână, parlamentarii se vor putea lămuri mai eficient asupra chichiţelor bugetare pe care nu le-ar fi putut elucida convingător ministrul Georgescu.

Cu puţin timp înaintea noului turneu pe care-l va efectua în Mexic şi Canada,
PREŞEDINTELE ILIESCU A FOST INVITAT ÎN NICARAGUA PENTRU A PARTICIPA LA A DOUA CONFERINŢĂ A DEMOCRAŢIILOR NOI Şl RESTAURATE!

Invitaţia i-a fost transmisă de ministrul adjunct de externe, în numele dnei Violeta Chamorro, cu prilejul primirii sale la Cotroceni. Conferinţa va avea loc între 4 şi 8 iulie.
În turul I la Roland Garros,

RUXANDRA DRAGOMIR ELIMINĂ UN "CAP DE SERIE"
Concursul feminin din cadrul Turneului internaţional de tenis ce se desfăşoară la arena pariziană Roland Garros, a început cu surprize: românca Ruxandra Dragomir a eliminat-o cu 6—3, 7—5 pe Magdalena Maleeva (Bulgaria), iar olandeza Miriam Oremans a întrecut-o cu 6—4, 6—4 pe Martina Navratilova (SUA).

La sediul redacţiei noastre, ieri, pe o căldură sufocantă
Dl RADU VASILE (senator PNŢCD)a "spart gheaţa" şi a inaugurat seria de întâlniri dintre oamenii politici şi departamentul specializat al ziarului "LIBERTATEA"

• Două ore de discuţii amicale (asezonate cu sticsuri, cafea şi Pepsi) lipsite de inhibiţii şi reticenţe, despre: POLITICA, ECONOMIE, GAZETĂRIE, FAMILIE, TEATRU, FILM, FOTBAL şi... CHINOLOGIE! • Un dialog sincer şi plin de interes, benefic ambelor părţi • CITIŢI, ÎN PAG. A 3-A, FRAGMENTE EDIFICATOARE DIN "STENOGRAMA" (pentru a nu ieşi din limbajul parlamentar) ÎNTÂLNIRII. Redacţia îi mulţumeşte oaspetelui pentru vizită şi speră ca exemplul domniei sale să fie contagios la nivelul tuturor convingerilor politice din România zilelor noastre.


Cadrele unităţilor medicale ale armatei române se acoperă de glorie pe câmpurile de luptă din Asia şi Africa. După asistenta medicală intoxicată, în Golf, cu insecticid confundat cu whisky, ieri,
DOI SERGENŢI ROMÂNI AU FOST ATACAŢI DE RECHINI ÎN SOMALIA!
Din fericire, au scăpat cu răni uşoare...

Tag-uri Nume: