Publicat: 25 Ianuarie, 2014 - 00:00
Care erau subiectele zilei în urmă cu două decenii, în 1994?

DE LA O ZI LA ALTA

Blocaţi până seara târziu la Palatul Victoria, domnii Văcăroiu, Coşea, M. D. Popescu, Georgescu, Ninosu, D. Popescu, Teodoru împreună cu dl Isărescu au analizat...
 
CAUZELE DE FOND ALE BLOCAJULUI FINANCIAR
Acestea sunt, bineînţeles, profunde, cronice, complexe şi necesită
O FLUIDIZARE IMEDIATĂ PE FONDUL LIPSEI DE LICHIDITĂŢI!
 
O situaţie demnă de profesorul de mecanică a fluidelor, Petre Roman, care însă de data asta are şansa de a face "galerie" de pe margine, în timp ce alţii îşi bat capul cu...
 
ABORDAREA GRADUALĂ Şl PRUDENTĂ A CAUZELOR DE FOND ALE BLOCAJULUI.
 
Se vor prelua la datoria publică cheltuieli neregularizate de 210 miliarde lei, se vor alimenta circuitele financiare cu 23 miliarde (despăgubiri în agricultură), 83 miliarde (plata îngrăşămintelor chimice acordate gratuit) şi 50 miliarde (stimularea agenţilor economici care exportă produse cu ciclu lung de fabricaţie). Se vor acorda, de asemenea credite, pentru lucrările agricole, de 400 miliarde lei.
 
Un lucru nu se stie prea clar:
 
DACĂ E POSIBILĂ... DEBLOCAREA FINANCIARĂ
 
Lângă Milcov...
PREŞEDINTELE ILIESCU S-A ÎNCINS ÎNTR-O HORĂ A UNIRII ALĂTURI DE SIMPLI CETĂŢENI Şl DE POLITICIENI PRECUM DOMNII SURDU, BRAHAŞ Şl TĂRĂCILĂ.
 
Astăzi..
SENATUL ÎŞI REIA LUCRĂRILE ÎNTR-O SESIUNE EXTRAORDINARĂ AL CĂREI OBIECT ESTE NECLAR.
 
Noroc că un morman de legi aşteaptă să fie luate la mână...
 
La 4 ani după abrogarea inumanei legi ceauşiste aflăm
 
CE MAI CREDE ROMÂNUL DESPRE AVORT?
 
Un sondaj efectuat de Institutul de Psihologie al Academiei şi Şcoala Superioară de Ziaristică pentru Societatea de Educaţie Sexuală şi Contraceptivă a relevat că:
 
• 40% dintre subiecţi sunt de acord când există motive obiective, 22% - când copilul e nedorit, iar 28% - când se pune în pericol viaţa mamei.
 
• 62% se împotrivesc interzicerii avortului.
 
• 38% consideră că revistele obscene sunt nocive, în timp ce 40% nu cred acest lucru.
 
După experienţa totalitară, interzicerea avortului nu e o CAUZĂ POPULARĂ ÎN ROMÂNIA
 
ATENŢIUNE! PIRAŢI DE PRESĂ!
 
Dorim să-i informăm pe această cale pe cititorii "Libertăţii" că recent apărutul ziar «Informaţia Bucureştilor" constituie un act incalificabil de piraterie publicistică. 
 
Acest produs nu are nici o Iegătură cu "Informaţia Bucureştilor" nici cu "Informaţia zilei" editată de "LIBERTATEA" SRL, între 1992-1993, ci este rezultatul pătrunderii prin efracţie şi impostură pe piaţa presei a editorilor cotidianului "România Liberă".
 
Editura "LIBERTATEA", atrage atenţia Societăţii "R" asupra consecinţelor ce decurg din fraudarea şi compromiterea unei publicaţii a cărei tradiţie şi continuitate în nici un caz nu şi le pot asuma.
 
Mâine, România semnează parteneriatul cu Alianţa Nord-Atlantică

CA SĂ TRECI HOPUL, TE FACI FRATE CU NATO!