Publicat: 27 Ianuarie, 2019 - 00:00
Share
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1994?
DE LA O ZI LA ALTA
 
O nouă mineriadă la orizont?
 
MIRON COSMA ÎŞI PREGĂTEŞTE REINTRAREA!
Participând — neinvitat — la un miting neaprobat de la Rovinari, organizat de sindicatele Regiei Lignitului, liderul minerilor din Valea Jiului încearcă să-şi pregătească reintrarea în scenă. Primii care au protestat au fost chiar reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Miniere, acuzându-l de „deturnarea“ mitingului şi de incitare, precizând că nu sunt „adepţii bâtei şi ai mineriadelor“. 
 
În acest timp se adânceşte disputa dintre...
 
SINDICATELE „CONSTRUCTIVE" (CNSLR-FRĂŢIA) ŞI SINDICATELE MILITANTE (BNS-ALFA)
 
Geloşi pe posibilul acces al echipei Ciorbea — Mitrea la „masa puterii“, echipierii Hossu — Costin doresc să preia în exclusivitate ştafeta contestatoare.
 
AMBIŢIILE PERSONALE ALE LIDERILOR, PE POST DE STRATEGIE SINDICALĂ, AMENINŢĂ SĂ BULVERSEZE COMPLET ECHILIBRUL MASEI DE MANEVRĂ
Vom asista, oare, la greve anti... sindicale?
 
La SENAT...
O SESIUNE... OBSCENĂ?
 
Aşa s-ar putea crede, având în vedere că subiectul în formularea „difuzarea şi comercializarea obscenităţilor“ — a reţinut atenţia senatorilor preţ de mai bine de o jumătate de oră.
 
Cât despre controversatul articol referitor la homosexuali şi cele la
 
DELICTELE DE PRESĂ S-A GĂSIT SOLUŢIA IDEALĂ: AU FOST AMÂNATE!
 
La Cotroceni a fost primit...
 
PREŞEDINTELE FUNDAŢIEI FORUMULUI DE LA CRANS MONTANA, JEAN PAUL CARTERON , ÎN LEGĂTURĂ CU CEA DE-A CINCEA EDIŢIE A FORUMULUI, CARE VA FI GĂZDUITĂ DE BUCUREŞTI, ÎNTRE 21-24 APRILIE.
Vor participa şefi de state şi de guverne din circa 80 de ţări!!!
 
PREŞEDINTELE ILIESCU A PLECAT LA TIMIŞOARA!
 
După vizita la Focşani, dl Iliescu efectuează azi şi mâine o călătorie în oraşul din care a pornit şi revoluţia, dar şi majoritatea contestărilor ulterioare, inclusiv „celebrul punct 8“.
 
Zicătoare "parteneriata"
NAT(I-)O FRÂNTĂ CĂ ŢI-AM DRES-O!