Publicat: 27 Iunie, 2019 - 00:00
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1994?
Libertatea din 27 iunie 1994

După un meci electrizant, desfășurat în prezența unei asistențe-record, pe o căldură sufocantă...
ROMÂNII AU OFERIT AMERICANILOR O LECȚIE DE FOTBAL CÂȘTIGÂND MECIUL ȘI GRUPA!

NOAPTE DE CARNAVAL ÎN BUCUREŞTI

Niciodată, de la Revoluţie încoace, bucureştenii nu au mai trăit sentimentul unic al bucuriei pe care a declanşat-o victoria echipei naţionale.

DIN TEI ÎN REGIE, DE LA ROMANĂ LA UNIVERSITATE, ZECI DE MII DE OAMENI AU CÂNTAT, AU DANSAT Şl S-AU BUCURAT, UITÂND DE NECAZURILE COTIDIENE Şl DE PASIUNILE POLITICE. UN MOMENT UNIC DE CONSENS:

TRĂIASCĂ ROMÂNIA!

A fost şansa fotbalului şi nu a politicii să ne ofere această lecţie de demnitate şi de mândrie. Vă mulţumim din inimă, tricolori!

PE CE "FRECVENŢE" A OPERAT "ALFA"?

Dl Bogdan Hossu a explicat, la o conferinţă de presă, că radio-telefoanele Motorola, folosite In timpul acţiunii de protest de la Guvern, au fost închiriate cu acte în regulă de la firma ROKURA.

DL HOSSU N-A SPUS DE UNDE ŞI CUM A PROCURAT FRECVENŢELE PE CARE S-A OPERAT. OR, DUPĂ CATE SE PARE, ALFA A FOLOSIT - ÎN MOD ABUZIV ŞI FĂRĂ APROBARE - FRECVENŢELE "EVENIMENTULUI ZILEI", PERTURBÂND GRAV ACTIVITATEA COMUNICAŢIONALA A ZIARULUI!

JAMES BAKER LA BUCUREŞTI

FOSTUL SECRETAR DE STAT AMERICAN ŞI - PROBABIL - VIITORUL CANDIDAT REPUBLICAN IN ’96, JAMES BAKER, NE VA VIZITA ŢARA IN ZILELE DE 2-3 IULIE

Este o vizită particulară, aflată în conexiune cu proiecte ale Băncii Dacia Felix. James Baker va fi însoţit de fratele predecesorului său, George Schulz, James Schulz, ca reprezentanţi ai unei mari firme de avocatură cu interese şi influenţe în lumea petrolului.

IN AFARA CONTACTELOR OFICIALE ŞI IN DOMENIUL AFACERILOR, FOSTUL SECRETAR DE STAT SE VA ÎNTÂLNI ŞI CU REPREZENTANŢI AI MASS-MEDlA!

ULTIMA ORĂ
PE GLOB
DOLARUL - LA CEL MAI SCĂZUT NIVEL DE LA AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL 
Valoarea dolarului a continuat să scadă, în ultimele zile atingând cote alarmante. Nici azi dimineaţă tranzacţiile nu au consemnat nici o redresare. Dimpotrivă.
 

ÎN UCRAINA LUPTĂ LEONID CONTRA LEONID
Electoratul ucrainean s-a prezentat în număr mare la urne în vederea alegerilor prezidenţiale. Dintre cei şapte candidaţi, lupta cea mare s-a dat între Leonid Kravciuk şi Leonid Kucima. Rezultatul - azi. (M. C.)


Azi noapte le-am dat americanilor...
CLAUZA ECHIPEI CELEI MAI DEFAVORIZATE!