Publicat: 4 Iulie, 2019 - 00:00
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1994?
Libertatea din 4 iulie 1994

CIULEANDRA A ÎNGENUNCHEAT TANGOUL!

VICTORIE!

ROMÂNIA-ARGENTINA 3-2

Ieri, 3 iulie, pe "norocosul" stadion Rose Bowl, învingând-o pe vicecampioana mondială, naţionala României a înregistrat cea mai mare performanţă din istoria sa:

CALIFICAREA ÎN SFERTURI.

DE IERI, FOTBALUL ARE UN NOU IDOL:

MARADONA A "MURIT", TRĂIASCĂ HAGII

Cel mai valoros jucător al turneului final a înscris un gol antologic. Ilie Dumitrescu - o strălucită revanşă pentru apatia sa din primele două meciuri!-DUMINICA VIITOARE VOM ÎNTÂLNI SUEDIA! Este prea mult să nădăjduim a fi în semifinale? DUPĂ CUM AU JUCAT, IERI, BĂIEŢII NOŞTRI, NU!
Cea mai frumoasă noapte din viaţa suporterilor români:
500 000 DE BUCUREŞTENI AU SĂRBĂTORIT VICTORIA PE STRĂZILE ORAŞULUI!

MARILE BUCURII ALE ROMÂNILOR SE TRĂIESC ÎN PIAŢA UNIVERSITĂŢII

Va declanşa această întâlnire memorabilă....

O REVOLUŢIE FOTBALISTICĂ? RENAŞTEREA ROMÂNIEI PRIN SPORT?

Iniţiativa de excepţie a LIBERTĂŢII & PEPSI-COLA, de a proiecta meciurile pe ecranul gigant din TEI a transformat ieri, COMPLEXUL STUDENŢESC într-un al doilea ROSE BOWL.

15 000 DE SUPORTERI AU TRĂIT LA LIMITA DELIRULUI MOMENTELE DRAMATICE

ALE ACESTEI ÎNTÂLNIRI, CARE VA RĂMÂNE ÎN ISTORIE. 

RECORD DE AUDIENŢĂ TV: NUMĂRUL ROMÂNILOR CARE AU VIZIONAT, ÎN DIRECT, PARTIDA ESTE ESTIMAT LA 10 MILIOANE • O ÎNCERCARE DURĂ PENTRU CEI SUFERINZI DE INIMĂ • MOBILIZARE DE EXCEPŢIE A POLIŢIEI BUCUREŞTENE - BUCURIA N-A GENERAT INCIDENTE NOTABILE • ÎNCERCĂRI RATATE ALE MICROBIŞTILOR DE A DESCOPERI AMBASADA ARGENTINEI, BINE PĂZITĂ DE SCUTIERI

• TENTATIVE INDECENTE DE CONFISCARE POLITICA A VICTORIEI DE CĂTRE UNELE GRUPĂRI REVOLUŢIONARE, PROMPT SANCŢIONATE DE SUPORTERI • IMNUL LUI MIHAI POCORSCHI A ELECTRIZAT TRIBUNELE TEIULUI AVÂND ŞANSA DE A DEVENI ŞLAGĂRUL ANULUI • PRIMA FELICITARE TELEFONICĂ PRIMITĂ LA REDACŢIE A VENIT DIN PARTEA DNEI MARIA MUNTEANU, MAMĂ A 9 COPII, DINTRE CARE 6 BĂIEŢI • FIESTA NOCTURNA A CONTINUAT PÂNĂ SPRE DIMINEAŢĂ, ÎNCINŞII MICROBIŞTI RĂCORINDU-SE ÎN FÂNTÂNILE ARTEZIENE ALE LUI CEAUŞESCU.