Publicat: 4 Noiembrie, 2018 - 00:00
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1993?

Primim la redacţie: UN APEL PRAGMATIC PENTRU O IDEE DE SUFLET
GRUPUL DE lNIŢIATIVĂ „1 DECEMBRIE 75“ VREA SĂ SUSŢINĂ O SĂRBĂTOARE POPULARĂ LA ALBA IULIA

La noi, la Alba Iulia, se va petrece, peste mai puţin de o lună evenimentul aniversării a trei sferturi de veac de la Marea Unire. Noi, reprezentanţi ai unui grup de firme şi societăţi comerciale din oraşul Unirii, suntem dintre cei care cred că trebuie găsite resurse pentru a face din acest 1 Decembrie jubiliar şi un moment de sărbătoare populară la care fiecare trăitor în această ţară să poată participa direct. Vrem să punem în contul necesar organizării manifestărilor din oraşul nostru, altele decât cele oficiaIe, în primul rând contribuţia financiară şi resursele umane ale noastre şi ale colaboratorilor noştri şi să chemăm pe toţi cei care simt la fel ca noi să aibă generozitatea de a participa la sporirea acestor resurse. Credem că suntem datori să primim cum se cuvine pe toţi cei care vor fi la Alba Iulia Ia marele jubileu al neamului. Şi adresăm prin intermediul primei publicaţii care s-a oferit să sprijine ideea noastră, ziarul LIBERTATEA, un apel încrezător către toţi cei ce doresc să ni se alăture. Un cont bancar este deschis la Banca Dacia Felix din Alba Iulia - nr. 4072096172509 - 1 Decembrie 75 şi un cont de idei la sediul Grupul de Iniţiativă „1 Decembrie 75“ din Alba Iulia, Calea Moşilor nr. 3, bloc S1G, apartamentele 1 şi 4, telefon/fax 096/81.31.16, 83.04.36, 83.04.67 şi 092/15.32.65.
Subsemnat,
Grupul de Initiativă „1 Decembrie 75“ din Alba Iulia

DE LA O ZI LA ALTA

Debut festiv în Consiliul Europei
AZI DIMINEAŢĂ LA STRASBOURG
A FOST ÎNĂLŢAT DRAPELUL ROMÂNIEI!

Tot cel fără stemă, care seamănă ca două picături de apă cu al Ciadului. Pentru că Parlamentul României, prea ocupat cu tot felul de moţiuni şi alte chestiuni urgente de acest fel, n-a catadicsit încă să ia în discuţie Legea Drapelului Naţional, care are 4 articole mari şi late!
REUŞI-VOR, OARE, ALEŞII PATRIEI SĂ LĂMUREASCĂ CHESTIUNEA MĂCAR PÂNĂ LA 1 DECEMBRIE, CÂND ORICE ROMÂN CU PUŢINĂ SIMŢIRE PATRIOTICĂ VA PUTEA ARBORA ÎNSEMNUL NAŢIONAL FUNDAMENTAL ÎN POARTA CASEI SALE?
Apropo: ştiaţi că nu există nici o întreprindere specializată în... confecţionarea de drapele?

DE DOUĂ ZILE AVEM Şl AUTOGRAFUL LUI CLINTON PE CLAUZĂ!

Se-aude că cineva - nu spunem cine, becher - de la Washington ar avea pretenţia de a i se da comision pentru afacerile care vor beneficia de Clauză, pe motiv că el şi numai el ar fi luptat din răsputeri pentru obţinerea ei...

Un concept al Tranziţiei:
(I)DOLARIZAREA ECONOMIEI NAŢIONALE!