Publicat: 7 Mai, 2018 - 00:00
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1993?

DE LA O ZI LA ALTA
       Un scandal care va zgudui societatea politică românească
              FILERA GARDA FINANCIARĂ - "EVENIMENTUL ZILEI" via Petre Roman
  Marile afaceri ale FSN şi ale "Evenimentului zilei" ("proprietatea" dlui Petre Roman) favorizate de mafioţii din Garda Financiară, au primit o lovitură dură prin destituirea comisarului şef Florică.
  BINE ORGANIZATĂ, BINE ORCHESTRATĂ, MAFIA POLITICO-FINANCIARO-GAZETĂREASCĂ CONTRAATACĂ ! ,
     COMISARUL CORUPT STRIGĂ: SĂRIŢI HOŢII!
     Sar domnii Petre Roman şi Ion Cristoiu.
  DUPĂ CE A TĂCUT CHITIC CÂT A FOST ÎN SCAUN, GENERALUL FLORICĂ DESCOPERĂ ABIA ACUM CA AR AVEA CEVA DE SPUS: A FOST DAT AFARĂ PENTRU CA DEVENISE INCOMOD PRIN "LUPTA" PE CARE O DUCEA ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI!
  Faimos pentru legăturile sale intime cu personaje ale lumii interlope, "prietenul" libanezului Nassar şi amantul lui Lili Kent, identifică brusc o conspiraţie mondială împotriva sa.
Lista "cazurilor" pe care le-ar fi descoperit, denotă delirul unui om cu nervii zdruncinaţi rău şi incapabil de a raţiona.
În loc să fie bucuros că a fost doar dat afară, şi nu reţinut unde ar fi trebuit, nedemnul purtător (încă) al uniformei militare speră să-şi salveze pielea stârnind scandal şi calomniind!
COMISIA PARLAMENTARA CONSTITUITĂ PENŢRU A ANALIZA "REVELAŢIILE" COMISARULUI. VA AVEA UN BUN PRILEJ DE A ARUNCA, ÎN SFÂRŞIT, O PRIVIRE PE "DRUMUL KENTULUI" — AL CĂRUI TRASEU A FOST DESCRIS PE LARG ÎN „LIBERTATEA" ÎN ULTIMELE TREI LUNI (ŞI ÎN LEGĂTURA CU CARE „EVENIMENTUL ZILEI" A PĂSTRAT O TĂCERE PLINĂ DE ÎNŢELESURI).
SE VA PUTEA VEDEA CINE A STAT ÎN SPATELE TRAFICULUI ILEGAL DE ŢIGĂRI CARE...
A PĂGUBIT STATUL ROMÂN DE PESTE 40 MILIARDE LEI-TAXE VAMALE Şl ACCIZE NEACHITATE.
De aceste pagube se fac vinovaţi, în primul rând generalul Florică şi colonelul Pânzariu (şeful Vămii), oamenii de casă ai dlui PETRE ROMAN şi persoane intens mediatizate de „EVENIMENTUL ZILEI".

CEREM COMISIEI CA AUDIERILE SĂ FIE PUBLICE Şl SĂ FIE INVITATE SA DEPUNĂ MĂRTURIE TOATE PERSOANELE NOMINALIZATE ÎN LEGĂTURĂ CU ACEST CAZ, DE „LIBERTATEA"
Inclusiv cei care se află în arestul poliţiei sau în libertate pe cauţiune!
«AFACEREA GARDA FINANCIARĂ - "EVENIMENTUL ZILEI"» ARE Şl UN
P.S.: O parte din lista publicată ieri, care nu a fost adusă la cunoştinţa membrilor comisiilor
reunite, a ajuns — prin intermediul dlui PETRE ROMAN — direct la „Evenimentul zilei"!
SA NU SE MIRE NIMENI CÂND, PRIN ACEEAŞI FILIERĂ, DOCUMENTELE PRIVIND SIGURANŢA NAŢIONALĂ VOR AJUNGE LA "CORESPONDENTUL NOSTRU DIN WASHINGTON" — LIVlU TURCU (C.I.A.).
DL. ROMAN ESTE DOAR PREŞEDINTE DE COMISIE.