Publicat: 12 Februarie, 2018 - 18:25

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României este onorată să anunţe astăzi numirea în funcţia de Vicepreşedinte CNMR în sectorul pentru Strategii şi Dezvoltare Organizaţională a domnului Remus Borza.

Interesul acordat către respectarea Constituţiei, actele legislative şi aportul lor asupra statului român, toată experienţa domnul Remus Borza, va aduce un plus în ceea ce priveşte Coaliţia, prin întărirea structurii administrative şi demararea unor iniţiative cu temei legal în ceea ce priveşte apărarea intereselor ţării şi a poporului român în faţa nedreptăţilor, la construirea de Strategii de Dezvoltare Instituţională pentru CNMR dar şi de strategii şi planuri de acţiune în domenii precum: energie, economie, mediul de afaceri, etc.

"Prin alăturarea lui Remus Borza, CNMR îşi întăreşte capacitatea de a crea politici publice coerente şi bazate pe expertiză în domenii precum energie, economie, fiscalitate dar şi crearea de strategii de dezvoltare instituţională a CNMR. Experienţa şi expertiza domnului Borza sunt un avantaj în protejarea resurselor naturale ale României", a declarat preşedintele CNMR, Alexandru Cumpănaşu.
 

Tag-uri Nume: