Publicat: 5 Septembrie, 2015 - 13:38

Spectacolul „Egoistul” cu Radu Beligan, se va juca  pentru prima oară în acest an la Teatrul Tineretului pe 7 septembrie, iar repetiţiile au intrat în linie dreaptă:  Maestrul repetă zilnic, pe scena de la Palatul Naţional al Copiilor, alături o distribuţie senzaţională, care îi include pe: Adriana Trandafir, Damian Crâşmaru, Tomi Cristin, Rodica Ionescu, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Ileana Olteanu, Medeea Marinescu,  Cesonia Postelnicu şi Silviu Biriş. În plus, în acest spectacol extraordinar, ce se va juca atât pe 7 cât şi pe 8 septembrie,  îl veţi regăsi pe Maestru, nu numai în calitatea ce i-a adus notorietatea, cea de interpret, ci şi într-o alta, la fel de apreciată, aceea de regizor. 

Tot în cadrul debutului de stagiune sunteţi aşteptaţi şi la „Dineu cu proşti”, pe 5 şi 6 septembrie. În luminile rampei îi veţi admira pe: Horaţiu Mălăele,  Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Teodora Mareş, Dorin Andone, Tomi Cristin şi Alexandru Georgescu.  
Iar la final de lună aveţi întâlnire cu “Maitreyi”. Tulburătoarea poveste de dragoste a lui Mircea Eliade este pusă în scenă de Chris Simion, pe 28 septembrie tot la Palatul Naţional al Copiilor! Îi veţi aplauda pe pe Maia Morgenstern, Ailyin Cadâr, Vlad Zamfirescu, Doru Ana şi Anca Sigartău într-un spectacol rafinat, învăluit de misterul  lumii orientale şi străbătut de fiorii unei iubiri ce a fermecat generaţii întregi.   
Bilete toate reprezentaţiile de mai sus se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro şi bilete.ro.