17 aprilie 2021

Replica USLM privind magazinele din incinta stațiilor de metrou

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Referitor la Comunicatul de Presa postat astazi 25.03.2021 pe site-ul oficial al Metrorex cu regret constatam ca Ministrul Drula si acolitii sai numiti in functii de conducere la Metrorex , nu numai ca nu au respect fata de dialogul social, dar nu au respect fata de Constitutia Romaniei , fata de legile tarii si fata de instantele judecatoresti.

         Toate magazinele din metrou au fost construite conform legislatiei in vigoare, cu aprobarea Metrorex, iar 80% dintre acestea sunt proprietatea sindicatelor din metrou.

         In  acest moment Contractul de Asociere pe spatiile comerciale si situatia spatiilor  fac obiectul unui proces aflat pe  rolul instantei de judecata.

         Noi USLM avem incredere in justitia din Romania si asteptam cu incredere hotararea  instantei.

         Domnul Director General, care a fost „parasutat” politic, poate nu a luat la cunostinta aceste aspecte, dar ii cerem sa nu mai vina cu asemenea „dovezi de credinta” fata de cei ce l-au numit si ar trebui sa comunice ministerului si cetatenilor ca prin proiectul de buget pe care doreste sa il impuna ca semn de „loialitate” va inchide Magistrala 5, desi anul trecut era un eveniment important pentru Guvernul Romaniei, iar prin concedierea masiva a mecanicilor de tren se va bloca activitatea Magistralei 2.

         Deja, de maine 26.03.2021, 10 trenuri nu vor mai iesi in circulatie din lipsa de personal calificat.

         Grija fata de siguranta circulatiei si de obtinerea fondurilor necesare bunei functionari trebuie sa primeze in activitatea Directorului General, nu grija fata de cei ce l-au numit in functie.