Publicat: 11 Iunie, 2019 - 12:55

Începând de ieri, 10 iunie 2019, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a iniţiat la sediul instituţiei o serie de întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din sector. Pe parcursul a mai bine de trei ore, edilul a răspuns la întrebări şi a înaintat soluţii la problemele pe care aceştia le-au prezentat.

"Discuţiile cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, preşedinţi şi administratori, sunt întotdeauna un prilej de a lua pulsul comunităţii. În cadrul primei întâlniri din această nouă serie, discuţiile au vizat teme care ne preocupă zi de zi: reabilitarea termică, salubrizarea domeniului public, colectarea separată a deşeurilor şi întreţinerea spaţiilor verzi.

Am astfel de întâlniri programate pentru fiecare după-amiază a săptămânilor următoare şi îmi doresc să transmit mesajul meu, prin intermediul acestor reprezentanţi, pe care îi consider partenerii din comunitate: sunt deschis propunerilor constructive, sunt prezent zi de zi în sector şi împreună îl facem mai curat şi mai frumos!

De luni până joi, începând cu orele 17:00, primarul Gabriel Mutu se va afla în mijlocul administratorilor şi preşedinţilor de bloc, pentru a discuta despre noutăţile legislative în domeniu, aşa cum este Legea 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor, dar şi despre problemele concrete cu care aceştia se confruntă în cadrul asociaţiilor de proprietari pe care le administrează.

În săptămânile următoare, la Primăria Sectorului 6, Calea Plevnei nr. 147 - 149, vor fi invitaţi reprezentanţii tuturor celor aproape 2.000 de asociaţii de proprietari din sector. Alături de edil, la întrebări vor răspunde directorii structurilor din cadrul autorităţii locale şi reprezentanţii companiei de salubritate.

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: