13 august 2022

Reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului Biroul Teritorial Constanţa vor fi prezenţi în Tulcea pentru a acorda audienţe

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Miercuri, în data de 20 iulie 2022, reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului Biroul Teritorial Constanţa, vor fi prezenţi în Tulcea, pentru a acorda audienţe cetăţenilor şi pentru a primi petiţii.

Activitatea se va desfăşura la sediul instituţiei Prefectului Tulcea, începând cu ora 1000, în spaţiul pus la dispoziţie.

ACORDAREA AUDIENŢELOR ESTE GRATUITĂ.

Persoanele interesate, sunt rugate să se programeze la numărul de telefon 0241 550 544, iar pentru operativitate, persoanele care se prezintă în audienţă să aibă cererea/ petiţia din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie inclusiv dovada că s-au adresat în ultimul an unei autorităţi publice ( primării, prefectură, casa de pensii, inspectorate, DGASPC, sau orice alte instituţii care implica autoritatea statului.) şi nu au primit răspuns sau rezolvarea problemei cu care se confruntă este tergiversată.

În situaţia în care nu pot ajunge în ziua programată, persoanele interesate se pot adresa instituţiei Avocatului Poporului – BT Constanţa telefonic la nr. 0241550544 sau în scris, prin poşta electronică la adresa de email avpconstanta@avp.ro sau prin Poşta Română la adresa din mun. Constanţa, B-dul Ferdinand nr.7 bis, judeţ Constanţa.

Instituţia Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

Petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului trebuie să se facă în scris şi să indice numele şi domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile şi libertăţile acesteia, drepturile şi libertăţile încălcate, precum şi autoritatea administrativă ori funcţionarul public în cauză. Petiţionarul trebuie să dovedească întârzierea sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona legal petiţia.

Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Constanţa
Consilier coordonator, Felicia Nedea

Sursa foto Avocatul Poporului