26 mai 2022

Restricţie de circulaţie (7,5 tone) pe DN 24B (între Huşi – Albiţa, judeţul Vaslui) din cauza ninsorilor abundente

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Se restricţionează temporar circulaţia în perioada, 27.12.2021 – 28.12.2021, autovehiculelor cu masa mai mare de la 7,5 tone pe sectorul de drum DN 24 B KM 25+000 – KM 49+000 (Huşi – Albiţa) din cauza ninsorilor abundente.

Precizăm că pe acest sector de drum se acţionează în prezent cu utilajele CNAIR pentru a remedia situaţia.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Imagini de la intervenţiile Regionalelor CNAIR puteţi vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

CNAIR SA