30 noiembrie 2021

Restricții de circulație pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 5 – 27 mai 2021, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, judeţul Călăraşi) – 71+500 de metri (Dor Mărunt, judeţul Călăraşi). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Reamintim că mai este instituită o restricţie de circulaţie pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă). Din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.