23 septembrie 2021

Restricţii de parcare în zona Arenei Naţionale

One of the "megastadiums" in the 2020 UEFA European Soccer Championship is Bucharest's Arena Nationala in Romania. (T2MP/AB PRODUCTIONS)

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Cu ocazia desfăşurării la Bucureşti a meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal Euro 2020, pentru respectarea măsurilor de siguranţă, a fost necesară instituirea mai multor restricţii de parcare în zona Arenei Naţionale, în zilele în care au loc evenimentele sportive, precum şi în zilele premergătoare acestora.

Astfel, în perioadele 12 iunie – 14 iunie, 16 iunie – 18 iunie, 20 iunie – 22 iunie şi 27 iunie – 29 iunie, interval orar 7:00-7:00

se interzice atât staţionarea, parcarea, cât şi accesul autovehiculelor în următoarele zone/străzi care fac parte din perimetrul de siguranţă:

– Trotuarul din Bulevardul Basarabia, în sensul de mers dinspre Bulevardul Chisinău, înspre Bulevardul Mihai Bravu

– Bulevardul Basarabia, Bulevardul Pierre de Coubertin

– Strada Maior Coravu, Strada Şerbănică Vasile

– Strada Tony Bulandra (inclusiv sens giratoriu între străzile Maior Coravu şi Tony Bulandra)

– Strada Vatra Luminoasă

NOTĂ

Rezidenţii cu locuri de parcare plătite pe str. Maior Coravu vor fi înştiinţaţi de către ADP Sector 2 în legătură cu asigurarea de locuri de parcare alternative, gratuite, în zilele menţionate mai sus, în parcarea Mega Mall, nivelul 2B.

Având în vedere cerinţele de siguranţă impuse de organizarea evenimentului sportiv, maşinile care nu vor elibera zonele menţionate vor fi ridicate si relocate în parcarea situată în rondul Pieţei Alba Iulia.