2 decembrie 2021

Restricţii de trafic pe un tronson al străzii I.G. Duca

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Pe tronsonul delimitat de străzile Ţepeş Vodă şi Gheorghe Murea continuă procesul de reabilitare a zonei carosabile. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje pentru turnarea asfaltului în parcarea situată pe strada I.G. Duca, în zona blocurilor L50-L47, accesul autovehiculelor fiind restricţionat, până la ora 15:30.

Lucrările de asfaltare se vor extinde vineri şi luni pe tronsonul delimitat de străzile Ţepeş Vodă şi Gheorghe Murea. Intervenţiile se vor desfăşura cu restricţii totale de trafic rutier, în intervalul orar 07:30-15:30, pe sectorul de drum pe care se lucrează.

Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugaţi să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră.