28 noiembrie 2021

Restricţii de trafic rutier în mai multe zone din oraş

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Zona carosabilă aferentă străzii Prof. Dr. Gheorghe Marinescu intră de astăzi în reabilitare. Echipele administratorului drumului public intervin cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe tronsonul delimitat de aleea Satelit şi Şoseaua din Vii, traficul rutier fiind restricţionat parţial, până la ora 16:00.

Lucrările vor continua toată săptămâna, până la intersecţia cu strada Vârful Cu Dor, cu aceleaşi restricţii de trafic rutier. Ulterior, carosabilul decapat va fi recondiţionat cu asfalt.
Mâine, se va asfalta carosabilul pe strada Meşterul Manole, între strada Progresului şi strada Sergent Nicolae Grindeanu, motiv pentru care traficul rutier va fi restricţionat total între orele 08:00-16:00.

Facem apel către conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, pentru a evita ridicarea autovehiculelor.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră şi să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează trama stradală.