Publicat: 27 Februarie, 2018 - 16:19

Având în vedere condiţiile meteorologice din Serbia, în această dimineaţă, autorităţile de frontieră ale statului vecin au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-sârb Porţile de Fier I, despre faptul că traficul în Punctele de Trecere a Frontierei PF I şi PF II este deschis circulaţiei doar pentru autoturisme şi microbuze (max 3,5 tone). Autorităţile de frontieră sârbe nu permit intrarea în Serbia a mijloacelor de transport marfă, indiferent de gabarit, întrucât în zonele Kladovo şi Negotin s-a instituit măsura interdicţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Autovehiculele de peste 3,5 tone care tranzitează P.T.F. Porţile de Fier I şi P.T.F. Porţile de Fier II sunt îndrumate în parcările din proximitatea punctului de frontieră.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara ţine permanent legătura cu autorităţile sârbe şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

De asemenea, recomandăm consultarea aplicaţiei "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Tag-uri Nume: