Publicat: 14 Iunie, 2013 - 20:10
Share

Reţea internaţională de trafic de droguri de mare risc, destructurată
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în trafic internaţional de droguri. În urma acţiunii au fost ridicate, pentru cercetări, cantităţi importante de droguri.

La data de 14 iunie a.c., poliţişti ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Covasna au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări specializată în trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc.

Acţiunea ce a constat în efectuarea a cinci percheziţii domiciliare la locuinţele membrilor grupării, care sunt suspectaţi că importau şi distribuiau drogurile, în special în judeţul Covasna.

La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă Covasna.

În urma percheziţiilor efectuate, într-una dintre locuinţe au fost identificate 290 de grame de substanţă vegetală, susceptibilă de a fi inflorescenţă de cannabis, porţionată în 71 de pliculeţe, 400 de grame de substanţă, ce părea a fi haşiş şi 35 de grame, suspectă de a fi cocaină.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii S.C.C.O. Covasna, împreună cu procuroriii D.I.I.C.O.T., iar în funcţie de rezultatul cercetărilor, se vor face propunerile corespunzătoare.