Publicat: 5 Aprilie, 2017 - 13:21
Share

Reteaua de sanatate REGINA MARIA deschide cel mai modern laborator din sistemul de sanatate autohton, cu cea mai mare investitie in echipamente medicale la ora actuala din Romania.

Laboratorul central REGINA MARIA poarta garantia calitatii Roche Diagnostic, recunoscuta si atestata international, reunind in cele cinci departamente cea mai performanta aparatura a companiei elvetiene. Mai mult, pentru biochimie si imunologie, laboratorul dispune de sisteme tehnologice unice in Romania, fiind primul centru de referinta Roche pentru aceasta linie de laborator.

Va invitam sa fiti alaturi de noi la evenimentul de lansare, in cadrul caruia vom face turul departamentelor si vom parcurge, pas cu pas, intregul circuit al probelor. Pentru o sesiune deschisa de intrebari si raspunsuri va vor sta, apoi, la dispozitie:

·       Fady Chreih- CEO Reteaua de sanatate REGINA MARIA

·       Olimpia Enache- COO Reteaua de sanatate REGINA MARIA 

Evenimentul va avea loc marti, 11 aprilie, de la ora 11.00, la sediul laboratorului- Splaiul Independentei , nr.319 C, sector 6, cladirea Trust Center (in atasament gasiti o harta a locatiei; punct de reper: aprox. 200 de m de statia de metrou Petrache Poenaru).