28 noiembrie 2021

Reţinut după producerea unui accident rutier

Whether it be pornography, gambling, drugs, or other illegal online activity, the law is closing in on you. Dramatic lighting. Horizontal version, and room for copy.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 11 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Agnita au reţinut un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Chirpăr. Acesta este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului, conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În fapt, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 20:30, în localitatea Marpod, în timp ce conducea un autoturism pe strada Romanilor, bărbatul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. Imediat după producerea evenimentului, şoferul a părăsit locul fără încuviinţarea poliţiştilor, abandonând autoturismul, dar şi pasagerul din dreapta, un minor în vârstă de 13 ani, localnic, care a suferit vătămări corporale în urma impactului.
Ca urmare a cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Agnita s-a reuşit identificarea în scurt timp a persoanei aflate la volan în momentul producerii accidentului, constatându-se că bărbatul în vârstă de 26 de ani, din localitatea Chirpăr, nu deţine permis de conducere, iar autoturismul în cauză este neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 11 noiembrie a.c., după administrarea probatoriului în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.
Comunicat de presă – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu